reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki u lekarza (wizyty, badania, USG)

reklama
Cluee gratuluje zdrowego syneczka :) faktycznie duży okaz..

moj synek chyba tez bedzie spory bo jak sie przemieszcza to czuje sie tak jakby mi mała orka pływała w tym brzuchu :-):-) piękne uczucie!

Clue duży chłopak z niego :)

U mnie na wizycie też wszystko w porządku. Maluszek na szczęście ma w czym pływać. Mam dalej się oszczędzać. Niestety nadal nie wiem, kto tam się ukrywa. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.

Clue super że wizyta udana A synuś jaki już duży chłopczyk

elisse najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło Tylko pamiętaj żeby się oszczędzać To jest teraz najważniejsze

Cluue, śmiesznie, bo w suwaczku masz napisane, że dzidziuś waży już ponad 500g, a u Ciebie 2 razy więcej :) gratulacje!

elisse, super że wszystko w porządku i tak jak piszą dziewczyny oszczędzaj się!!!

Cluue ty się kobietko nic nie przejmuj bo jeszcze się okaże że się taka malizna urodzi że wszystkich Was zadziwi :-) bardzo często lekarze w tych pomiarach się mylą tzn mówią że dzidzia urodzi się malutka a po porodzie okazuje się że kawał babeczki ;-) także nie ma co ślepo wierzyć i trzeba się cieszyć że maluch rośnie zdrowo! ;-)
elisse cieszę się że wszystko ok! 3mam kciuki za dalszy przebieg ciąży..;-)

Dziękuję za wsparcie :)

Clue też uważam, że nie zawsze te pomiary są takie dokładne. Najważniejsze - maluch zdrowy :)

Elisse jak dobrze, że wszystko w porządku. Ty to się biedna udenerwujesz:no: Życzę Ci dużo spokojniejszej reszty ciąży i oczywiście uważaj na siebie. Strasznie tajemnicze to Twoje maleństwo:-)

Cluue
zgadzam się z opiniami dziewczyn, że te pomiary nie zawsze są adekwatne do rzeczywistości. Mi jak byłam w ciąży z Nelą lekarze mówili na usg, że będzie duże dziecko, a urodziła się 3600g więc nie aż tak duża.

reklama
Do góry