Ja od początku ciąży żadnych ogórków ani śledzi ani nic kwaśnego....Ja też najbardziej luibię pizze własnej roboty
A co do zachcianek to teraz mam fazę na sok z ogórków kiszonych robionych przez moją babcię
reklama
Karoli4
Fanka BB :)
A ja to bym pozerala pikantne i ostre
To ja mam tak ze słodkim, nic innego mogłoby nie istnieć!A ja to bym pozerala pikantne i ostre
Karoli4
KAroli, Niki a płeć znacie ?
Ja nie znam jeszcze, ale zyje w nadziei, ze poznam w poniedzialek wreszcie.
Ja mam synka w brzuszku.KAroli, Niki a płeć znacie ?
Nikki słodkie i synek :-) Aż siędziwie, bo u mnie wszystkie znajome (a na prawd ich sporo) jak słodkie to dziewczynka.
Karoli wytrzymasz do poniedziałku, jak dzidiza się dobrtze ułozy to będziesz wiedzieć:-)Jak na moje ostre to chłopiec, ale jak widać w przypadku Nikki nie zwsze się sprawdza. Nikki jest 1 wyjątkiem z parudziesięciu znanych mi ciązy ;-)
Karoli wytrzymasz do poniedziałku, jak dzidiza się dobrtze ułozy to będziesz wiedzieć:-)Jak na moje ostre to chłopiec, ale jak widać w przypadku Nikki nie zwsze się sprawdza. Nikki jest 1 wyjątkiem z parudziesięciu znanych mi ciązy ;-)
reklama
Karoli4
U mnie okaze sie w poniedzialek heh
tymczasem mam wielki orzech do zgryzienia, bo nie wiem na co mam bardziej ochote na kolacje, czy na te moja pizze (bo dzis sroda, a zazwyczaj w srody idziemy na pizze) czy na tosty z szynka i serem. Bo zjadlabym zarowno to i to
a nie chce uczucia, ze jak zjem pizze to powiem, oj moglam zjesc tosty i vice versa hehe
tymczasem mam wielki orzech do zgryzienia, bo nie wiem na co mam bardziej ochote na kolacje, czy na te moja pizze (bo dzis sroda, a zazwyczaj w srody idziemy na pizze) czy na tosty z szynka i serem. Bo zjadlabym zarowno to i to
a nie chce uczucia, ze jak zjem pizze to powiem, oj moglam zjesc tosty i vice versa hehe