Karoli4
Fanka BB :)
heh, a ja to pamietam, ze i tak z tych frytek, ktore jadlam w zyciu to najlepsze sa te z Mc Donalda. Chyba dlatego sa takie dobre, bo sa cale sztuczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, co oni tam dodają, że by się jezyk zjadło razem z tymi frytkami...??heh, a ja to pamietam, ze i tak z tych frytek, ktore jadlam w zyciu to najlepsze sa te z Mc Donalda. Chyba dlatego sa takie dobre, bo sa cale sztuczne
Też mam na parówki ochotę, ale w ogóle nie kupuję, bo to najgorsze świństwa zmielone i tłuszcz, nic gorszego z mięsa chyba nie ma... mam zakaz kupowania i mój synek też nie je, a wiem, że inne mamy często kupują dzieciom.Moj G. rano przyznal mi sie, ze wstawal w nocy, bo byl glodny i zjadl chleb z parowkami
I kto tu jest w ciazy?
ale tak swoja droga to narobil mi ochoty na te parowki. I takie jak mama mi kiedys robila - gotowane, chodza za mna:-)
Moja pizza własnie sie upiekła,teraz wcinam iwas czytam:-)
Sama ciasto robiłaś? Takiej domowej bym zjadła wielki kawałek...Moja pizza własnie sie upiekła,teraz wcinam iwas czytam:-)
Następnym razem prosimy o fotkę pizzy!!Tak,sama robiłam i dobrze ,Ze nie widziałyscie ile zjadłam bo bym sie zawstydziła;-)
Ja też najbardziej luibię pizze własnej robotyTak,sama robiłam i dobrze ,Ze nie widziałyscie ile zjadłam bo bym sie zawstydziła;-)