To tosty na lunch!!U mnie okaze sie w poniedzialek heh
tymczasem mam wielki orzech do zgryzienia, bo nie wiem na co mam bardziej ochote na kolacje, czy na te moja pizze (bo dzis sroda, a zazwyczaj w srody idziemy na pizze) czy na tosty z szynka i serem. Bo zjadlabym zarowno to i to
a nie chce uczucia, ze jak zjem pizze to powiem, oj moglam zjesc tosty i vice versa hehe![]()
reklama
Skąd ja to znam :-)U mnie okaze sie w poniedzialek heh
tymczasem mam wielki orzech do zgryzienia, bo nie wiem na co mam bardziej ochote na kolacje, czy na te moja pizze (bo dzis sroda, a zazwyczaj w srody idziemy na pizze) czy na tosty z szynka i serem. Bo zjadlabym zarowno to i to
a nie chce uczucia, ze jak zjem pizze to powiem, oj moglam zjesc tosty i vice versa hehe![]()
Anulka8700
Fanka BB :)
U mnie sie sprawdza, słodkie i jest dziewczynka...
ale zeby mam za to w coraz gorszym stanie, normalnie łamia mi się , już na dentyste patrzeć nie umie

Nikki ja mogę powiedzieć że my często na imprezę robimy szaszłyki do tego np ryż po turecku i sos czosnkowy , szaszłyki specjalnie nie są pracochłonne ;-)
Sylwia zależy z czym i z czego byś chciała ja w piątek robię po raz kolejny sałatkę z gyrosem
Sylwia zależy z czym i z czego byś chciała ja w piątek robię po raz kolejny sałatkę z gyrosem

Karoli4
To tosty na lunch!!
Heh, jak szlam do pracy to zdecydowalam na co mam ochote. Pizza jak na razie wygrala.
A ja chyba uzaleznilam sie od arbuza, bo jak nie zjem to mam uczucie, ze mi sie czegos chce. Po drodze do pracy kupilam sobie, zjadlam i czuje sie w miare zaspokojona

Karoli4
Sylwia, czy te draze, to w takich opakowaniach z dosyc grubej folii, jakie sie jadlo 15 - 20 lat temu jak sie bylo malym??
Jesli tak to mi smaka narobilas, ale jak pojade do domku to sobie kupie takie i zjem.
Tutaj w te upaly nie mam ochoty na slodkie, raczej na rzeczy chlodne i orzezwiajace, typu arbuz z lodowki, kawa mrozona, jogurty najlepiej zmrozone na maksa....
Jesli tak to mi smaka narobilas, ale jak pojade do domku to sobie kupie takie i zjem.
Tutaj w te upaly nie mam ochoty na slodkie, raczej na rzeczy chlodne i orzezwiajace, typu arbuz z lodowki, kawa mrozona, jogurty najlepiej zmrozone na maksa....
sylwia100
Dokładnie takieSylwia, czy te draze, to w takich opakowaniach z dosyc grubej folii, jakie sie jadlo 15 - 20 lat temu jak sie bylo malym??

reklama
Ja od początku ciąży wcinałam kwaśnie i ostre,i nabiał. A poza tym pochłaniałam ogromne ilości owoców.
A teraz coś mi się po przestawiało i cały czas mam ochote na słodkie:-(. A z moją figurką, wrr..:-(, to musze bardzo uważać na słodycze, bo zaraz mi w tyłek idzie i ciężko będzie to potem zgubić

A teraz coś mi się po przestawiało i cały czas mam ochote na słodkie:-(. A z moją figurką, wrr..:-(, to musze bardzo uważać na słodycze, bo zaraz mi w tyłek idzie i ciężko będzie to potem zgubić