reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki kulinarnie!

agagsm ciasto wyglada apetycznie. sama bym takiego zjadla. ale jak upieke to bede musiala sama zjesc, bo moj G. ma inny gust ciastowy.
Dzis zrobie za to ciasto jogurtowe heh.
Czyzby wiekszosc z nas ciasto dzis piekla??? :-D:-D:-D

reklama
Placek ze ślwikami - cudny; no jak tu zrobic zeby teraz mieć tu obok. Do porannej kawki jak znalazł.
Ja piekłam wiele i wiele lat temu. Potem nabraliśmy innych przekonań kulinarnych i słodkie poszło na bok. Teraz dopuszczam się coraz częściej (syn juz nie ma takich zakazów) i kupuje w zaprzyjaźnionej piekarni jakoś miłośc do po pieczenia mi odeszła.
Ale kto wie widząc tu wasze przepisy i zdjęcia czy się nie skuszę :-)

Ja wole pizze, przynajmniej teraz:-D. Za zupami nigdy nie przepadalam, zreszta pizza tez byla mi obojetna, ale teraz moze dlatego, ze dzidzius pol polak pol wloch, to i pizzy mu sie chce heh, mam nadzieje, ze po ciazy pizze bede jadla jak dotychczas max raz na miesiac, a nie tak czesto jak teraz;-)

reklama
Do góry