reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki kulinarnie!

reklama
nie macie litości kobitki z tymi pysznościami.
Naczytałam się was i zaczęłam kombinować, co tu zrobić, żeby się nie narobić, i wyszło coś pysznego, i znalazłam przepis na ciasteczka owsiane, i właśnie się pieką. Mam nadzieje, że wyjdą, bo przepis jeszcze nie wypróbowany z internetu.
Ciasteczka owsiane - Przepis - Onet.pl Gotowanie

A u mnie właśnie się pieką te owsiane ciasteczka jak wyjda to wrzuce fotke.
Kurcze narobiłam sobie podwójnej roboty przy wazeniu płatków zachaczyłam brzuchem o wage i wszystkie płatki na podłodze wwwwrrrrrr.

I już są

00e9738b3ff83a37med.jpg

Pachną super ale póki niewystygną nieruszam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też własnie upiekłam te ciasteczka owsiane - już masa świetnie smakowała a ododatkowo dodałam kako - nestqika więc wogóle pyszotka. wyjełam własniez piekarnika ...tylko narazie jakies takie miekkie sa :-D mam nadzieje ze się stwardnieją a jak nie to i tak je zjem :sorry:

a ja włąsnie wróciłam z Ikei i kupiłams obie wkońcu foremke do muffinków i teraz biore się za pieczenie...eeetzn jutro :-D
mamnadzieje że mi wyjdą......

reklama
Do góry