reklama
Karoli4
Fanka BB :)
To ja sernik tez pieklam, jednak z sera bialego, ktory sama zrobilam i jakos ochota mi na sernik na jakis czas przeszla .... mysle, bo jego sprobowanie przez mojego G. skonczylo sie belcikiem
Niestety naszego sera bialego we Wloszech niet:-(
Niestety naszego sera bialego we Wloszech niet:-(
A
Asiowo
Gość
u nas na obiadek dzis rybka pieczona z ziemniaczkami tez pieczonymiciekawe czy mi sie uda... zawsze smazyłam na patelni rybke, ale córce wole dac pieczona wiec mam dzis próbe
Aga79
Aktywna w BB
Dziękuję za info:-):-):-). Ja używam polskiego (ten co ja mam ma 30 g) niestety Irlandczycy przeważnie do wypieków używają sody lub mąki ze spulchniaczem mi to nie smakuje wiec zaopatruje się w sklepie z polskimi produktami. Zwłaszcza jak chce coś upiec. Jeszcze raz dzięki za info na pewno spróbuję zrobić to pysznie wyglądające ciasteczkoAga79 - slusznie zauwazylas. We Wloszech kupuje tzw. pane degli angeli, waga 16 g - takze tyle nalezy dodac.
Nie wiem jaki jest proszek do pieczenia w Irlandii i jaka ma wage opakowanie:-), ale 16 g w zupelnosci wystarczy;-)
tak samo nie wiem jaka wage ma proszek do pieczenia w Polsce, bo nigdy wczesniej nie pieklam ciast
Karoli4
Fanka BB :)
nadineczka
Fanka BB :)
a mnie wczoraj o 20 wzięło na jabłecznik i zrobiłam i jeszcze się najedliśmy, ale o dziwo spałam spokojnie, bo myślałam, że będzie nie ciekawie
G
gość 574
Gość
Nie moge na głodnego czytać co tu pichcicie, bo mnie skręca. U mnie dziś będzie drożdżóweczka ze śliwkami, o ile M kupi mi drożdże. Ciągle za mną jabłka i śliwki chodzą i tak na zmianę u mnie - a to drożdżówka, a to szarlotka
Karoli4
Fanka BB :)
Andzia, a zdjecie?? Dlaczego go nie ma?:-)
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 4
- Wyświetleń
- 824
- Odpowiedzi
- 509
- Wyświetleń
- 53 tys
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 10 tys
T
- Odpowiedzi
- 367
- Wyświetleń
- 37 tys
Podziel się: