reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja tez Sinsay, Pepco i Coccodrillo 😆😆
Ja miałam wielkie plany zakupić w sinsay to i tamto... I tak zdążyłam, że hej 😝 pepco mam otwarte, bo jest niezależnym budynkiem :) ale w takiej biedronce tez mi sie fajne śpiochy z Disneya udało kupić :) kaftaniki zdobyłam kiedyś przy okazji w lidlu 😊😊 półśpiochy z internetu 😁 prawdziwa zbieranina 😛😍

reklama
No w Lidlu super są czasem rzeczy. Dziewczyny zaglądajcie też do Aldi, bo byłam ostatnio i super ubranka tylko zostały na same dziewczynki.

Ja jeszcze planuje w h&m coś kupić, podoba mi się ich 5pak spodni, ale czy 20 zł za sztukę to nie za dużo 🤔🤔

W Reserved jest promocja 2 za 3 jakby ktoś nie wiedział.

Z Lidla rzeczy są super ale nie kupi się tam na noworodka bo mają zawyżona mocno rozmiarowke i będzie wszystko za duże na początek ale już tak na 6m super bo te ich 56 to takie jak na 3 miesięczne dziecko albo i starsze .

Tak ja mam bardzo problemowa ta ciążę duzo komplikacji itak cud ze to juz ten tydz mam nadzieje ze jeszcze z 2 tyg dam rade nie wiem czy ze spojeniem lonowym tez nic nie mam bo boli nie moge sie nawet przekręcić na bok jak śpię,bo boli.

Tez myślałam ze to spojenie ale fizjoterapeuta od razu na wstępie powiedział, ze mamy taki ucisk i dlatego boli. Wiec przypuszczam, ze przy rozejściu spojenia się nawet nie chodzi a jak juz cos to ledwo. U mnie po jednej wizycie było lepiej na chwile, teraz się nie dostałam przed szpitalem ale jak tylko wyjdę to od razu się zapisze jeszcze mam nadzieje przed porodem chociaż raz uda mi się iść 🙏🏻

reklama
No fakt w pepco jakosc nie powala, ale czego mozna sie spodziewac za taka cena.
Ja w biedronce czy w lidlu nie moge trafic na rozmiary bo co jestem to wszystko poprzebierane.
Z allegro tez zamowilam ale nie ubranka tylko posciele kocyki i takie tam 😋

Do góry