reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
O patrząc na Wasze komentarze to chyba źle myślę :-) z córką jadłam Wszytsko co słodkie, paczki itp. A teraz np. Nie mam parcia na słodkie. Wolę kabanosa, ogórki zamiast czekolady. A naprawdę kocham słodycze. I z córką często wymiotowalam na czco A teraz bardziej mi nie dobrze po jedzeniu niż przed.
Zresztą mi to obojętnie. Byle pokonać krwiaka i zacząć się w końcu cieszyć. I przejść bez problemów badania prenatalne. Ale obserwuje swój organizm i widzę różnice :-)
Jak dla mnie każda ciąża inna 😊 i z synem uwielbiałam nabial, ale strasznie wymiotowałam. A teraz... Ani razu! Czuję się milion razy lepiej niż z synem. Ja myślę, że tu nie ma żadnej reguły 😊 u mnie reguła jest taka, że mam dwie różne ciąże 😊
Widać po mnie, że się nie sprawdza, bo powinnam mieć wszystko na opak 😁

Jak dla mnie każda ciąża inna 😊 i z synem uwielbiałam nabial, ale strasznie wymiotowałam. A teraz... Ani razu! Czuję się milion razy lepiej niż z synem. Ja myślę, że tu nie ma żadnej reguły 😊 u mnie reguła jest taka, że mam dwie różne ciąże 😊
Widać po mnie, że się nie sprawdza, bo powinnam mieć wszystko na opak 😁
Tak racja. Każda ciąża jest inna ale zaparcia i wzdęcia męczą mnie w każdej he he.
No Ty z synkiem na słodkie A ja z córką - czyli nie ma reguły :-)

O patrząc na Wasze komentarze to chyba źle myślę :-) z córką jadłam Wszytsko co słodkie, paczki itp. A teraz np. Nie mam parcia na słodkie. Wolę kabanosa, ogórki zamiast czekolady. A naprawdę kocham słodycze. I z córką często wymiotowalam na czco A teraz bardziej mi nie dobrze po jedzeniu niż przed.
Zresztą mi to obojętnie. Byle pokonać krwiaka i zacząć się w końcu cieszyć. I przejść bez problemów badania prenatalne. Ale obserwuje swój organizm i widzę różnice :-)
Ja teraz za to lody, ciasteczka, chocobonsy.. Zawsze lubiłam słodkie a teraz się zastanawiam czy mam po prostu mocny argument że mi wolno czy po prostu faktycznie mnie tak ciągnie [emoji23] mam nadzieję, że jutro się dowiem co za stworek we mnie zamieszkał [emoji6]

Witam się z rana trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty🙂
U mnie poprzednia ciąża z córką raczej nie może być wyznacznikiem. Przechodziłam ją bezobjawowo jadłam wszystko, jedynie co to cerę włosy i paznokcie miałam idealne. A w tej na początku cera to jakiś koszmar ale na szczęście już jest w miarę ok.

Już kiedyś pytałam ale nikt nie odpowiedział mam pytanie do dziewczyn które mają detektor w którym tyg udało Wam się znaleźć pierwszy raz tętno?

reklama
Do góry