reklama
Sheila
Fanka BB :)
Jak dla mnie każda ciąża inna i z synem uwielbiałam nabial, ale strasznie wymiotowałam. A teraz... Ani razu! Czuję się milion razy lepiej niż z synem. Ja myślę, że tu nie ma żadnej reguły u mnie reguła jest taka, że mam dwie różne ciążeO patrząc na Wasze komentarze to chyba źle myślę :-) z córką jadłam Wszytsko co słodkie, paczki itp. A teraz np. Nie mam parcia na słodkie. Wolę kabanosa, ogórki zamiast czekolady. A naprawdę kocham słodycze. I z córką często wymiotowalam na czco A teraz bardziej mi nie dobrze po jedzeniu niż przed.
Zresztą mi to obojętnie. Byle pokonać krwiaka i zacząć się w końcu cieszyć. I przejść bez problemów badania prenatalne. Ale obserwuje swój organizm i widzę różnice :-)
Widać po mnie, że się nie sprawdza, bo powinnam mieć wszystko na opak
MM_nowa
Tak racja. Każda ciąża jest inna ale zaparcia i wzdęcia męczą mnie w każdej he he.Jak dla mnie każda ciąża inna i z synem uwielbiałam nabial, ale strasznie wymiotowałam. A teraz... Ani razu! Czuję się milion razy lepiej niż z synem. Ja myślę, że tu nie ma żadnej reguły u mnie reguła jest taka, że mam dwie różne ciąże
Widać po mnie, że się nie sprawdza, bo powinnam mieć wszystko na opak
No Ty z synkiem na słodkie A ja z córką - czyli nie ma reguły :-)
Manvi
Jak tak czytam tutaj od pewnego czasu to mam wrażenie, że wystarczy dla wszystkichTeż zauważyłam, z na naszej styczniowej grupie sporo dziewczynek aż się boję się, że już dla mnie tych córek nie starczy
Kundlica
Ja teraz za to lody, ciasteczka, chocobonsy.. Zawsze lubiłam słodkie a teraz się zastanawiam czy mam po prostu mocny argument że mi wolno czy po prostu faktycznie mnie tak ciągnie [emoji23] mam nadzieję, że jutro się dowiem co za stworek we mnie zamieszkał [emoji6]O patrząc na Wasze komentarze to chyba źle myślę :-) z córką jadłam Wszytsko co słodkie, paczki itp. A teraz np. Nie mam parcia na słodkie. Wolę kabanosa, ogórki zamiast czekolady. A naprawdę kocham słodycze. I z córką często wymiotowalam na czco A teraz bardziej mi nie dobrze po jedzeniu niż przed.
Zresztą mi to obojętnie. Byle pokonać krwiaka i zacząć się w końcu cieszyć. I przejść bez problemów badania prenatalne. Ale obserwuje swój organizm i widzę różnice :-)
Doti365
Witam się z rana trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
U mnie poprzednia ciąża z córką raczej nie może być wyznacznikiem. Przechodziłam ją bezobjawowo jadłam wszystko, jedynie co to cerę włosy i paznokcie miałam idealne. A w tej na początku cera to jakiś koszmar ale na szczęście już jest w miarę ok.
U mnie poprzednia ciąża z córką raczej nie może być wyznacznikiem. Przechodziłam ją bezobjawowo jadłam wszystko, jedynie co to cerę włosy i paznokcie miałam idealne. A w tej na początku cera to jakiś koszmar ale na szczęście już jest w miarę ok.
Niespodziewajka
Witam Was ! Pięknego dnia i oczywiście również trzymam kciuki za super wyniki na wizytach ❤
asia333podlasie
Już kiedyś pytałam ale nikt nie odpowiedział mam pytanie do dziewczyn które mają detektor w którym tyg udało Wam się znaleźć pierwszy raz tętno?
reklama
Doti365
Już kiedyś pytałam ale nikt nie odpowiedział mam pytanie do dziewczyn które mają detektor w którym tyg udało Wam się znaleźć pierwszy raz tętno?
Ja kupiłam w piątek a tętno udało mi się znaleźć w niedzielę byłam w 12+3