asia333podlasie
Fanka BB :)
A jaki masz detektor?Ja kupiłam w piątek a tętno udało mi się znaleźć w niedzielę byłam w 12+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki masz detektor?Ja kupiłam w piątek a tętno udało mi się znaleźć w niedzielę byłam w 12+3
O nie chocobonsy i lece do sklepu!Ja teraz za to lody, ciasteczka, chocobonsy.. Zawsze lubiłam słodkie a teraz się zastanawiam czy mam po prostu mocny argument że mi wolno czy po prostu faktycznie mnie tak ciągnie [emoji23] mam nadzieję, że jutro się dowiem co za stworek we mnie zamieszkał [emoji6]
Dziewczyny, polecacie się zaopatrzyć w takowy detektor? Mi lekarz nic na ten tematycznie mowilBaby sound C1
Ja nie widzę potrzeby i nie kupuję.Dziewczyny, polecacie się zaopatrzyć w takowy detektor? Mi lekarz nic na ten tematycznie mowil
Tez o tym czytalam, ze jest stresujace, jesli kobieta nie potrafi odszukac tetna. Dla mnie praktyczniejsza jest kamerka, kiedy dziecko bedzie juz poznirj spalo w swoim pokoju, nad takim czyms mysle.Ja gdzieś przeczytałam że minusem detektorów jest to, że kobiety tracą czujność na inne sygnały płynące z ciała, ponieważ uspokajają się bijącym sercem. Ja również nie czuje potrzeby zapatrywania się w to urządzenie. Znając siebie, tylko wyrządziłabym sobie tym krecia przysluge, gdybym nie mogła się doszukać tętna. Ale oczywiście jest to indywidualna sprawa i jeśli Ty czujesz chcec go sobie kupić, to czemu nie ?
Też o takowej kamerce myślę. Tak samo jak o monitorze odechu.Tez o tym czytalam, ze jest stresujace, jesli kobieta nie potrafi odszukac tetna. Dla mnie praktyczniejsza jest kamerka, kiedy dziecko bedzie juz poznirj spalo w swoim pokoju, nad takim czyms mysle.
Oprócz tego bólu nic nie ma? Znaczy plamien albo coś takiego?Powiem Wam że dziś się wystraszyłam... Po 1 nie spałam całą noc( zasnęłam po 5 rano) bo przez astmę i alergię miałam problemy z oddychaniem.... A od 7 rano 3 razy złapał mnie raptem bol podbrzusza...trwal 1-2min.... W odstępach co 15-10min. Nie mogę dodzwonić się dziś swojego lekarza. Bol już się nie pojawia, nie ma
Też o takowej kamerce myślę. Tak samo jak o monitorze odechu.
Powiem Wam że dziś się wystraszyłam... Po 1 nie spałam całą noc( zasnęłam po 5 rano) bo przez astmę i alergię miałam problemy z oddychaniem.... A od 7 rano 3 razy złapał mnie raptem bol podbrzusza...trwal 1-2min.... W odstępach co 15-10min. Nie mogę dodzwonić się dziś swojego lekarza. Bol już się nie pojawia, nie ma
Też o takowej kamerce myślę. Tak samo jak o monitorze odechu.