reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Właśnie mam chwile zwątpienia... Chodzę prywatnie na wizyty do ginekologa, który prowadzi moją ciąże. Jest równocześnie endokrynologiem. Ostatnio podczas wizyty wypisał mi normalnie Euthyrox i powiedział że jak będzie się kończył to mam napisać sms to wyśle mi kod. Już raz tak mi wysyłał. Dzisiaj napisałam znowu i dostałam informacje, że najpierw muszę wpłacić mu na konto 50zl a później będę miała kod recepty... Czy ja źle myśle czy naprawdę tak to wygląda, że za samą receptę muszę zapłacić? Tylko bardzo dziwne, że ostatnio podał mi kod do recepty i nie musiałam płacić... Już sama nie wiem.. A lek muszę wykupić za 3 dni bo mi się kończy
Ale zdzierak z tego Twojego ginekologa... Mój to nawet nie kazał chodzic do endo bo sam sobie z moja tarczycą poradzi a co do recepty to 2 razy juz do niego dzwoniłam i ostatnio o 22 wyslal kod recepty za free.

reklama
Dziewczyny a czy była jakaś decyzja w sprawie prywatnej grupy? Bo ja przez weekend zbytnio nie wchodziłam tutaj i nie wiem czy coś przegapiłam

Wiadomość do administracji już jest wysłana, czekam na odzew.

Grunt że misja została zakończona pomyślnie i koza została wręczona właścicielowi. Ale ten sen wygrał dziś wszystko ! Nie wiem dlaczego ale cały czas chce mi się śmiać bo mam to przed oczami 😍😂

No nie myślałam, ze mój sen zrobi taką furorę. ;)

Super, że wszystko jest ok ☺
Ciekawe czy w końcu nam się sprawdzą te przewidywania, bo u mnie też niby córka ma być.
Ja się wstępnie dowiem jutro chociaż koleżanka mi mówiła że też była na prenatalnych i tego lekarza do którego ja idę i mówiła nie nastawiaj się bo jej powiedział że jest pewny że dziewczynka a w 20 tyg lekarz jej prowadzący mówi że będzie syn i wpadła w histerię że jej ktoś dziecko w brzuchu podmienił. Wczoraj mi o tym mówiła żebym się u tego lekarza nie nastawiała 🙂.

Dziewczyny siedze i ryczę - emocje ze mnie schodzą :)
Powiem Wam co do płci, nie biorę na 100 % słów lekarza do siebie bo uważam że to za wcześnie na tym etapie mówić że na 80 % dziewczynka.... Ale fajnie by było chociaż syn wolałby brata :)

reklama
Kochane czy któraś miala już pobranie krwi pappa? Ja dziś mialam stresuje się tak wynikami ze szok. Nie zapytałem kiedy będzie wynik jak długo czeka się ale w środę już mam usg pappa i już spać nie mogę. Boję się tak bardzo. Mam siostrę z wodoglowiem i adhd i boję się co wyjdzie ... :(

Do góry