reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Właśnie mam chwile zwątpienia... Chodzę prywatnie na wizyty do ginekologa, który prowadzi moją ciąże. Jest równocześnie endokrynologiem. Ostatnio podczas wizyty wypisał mi normalnie Euthyrox i powiedział że jak będzie się kończył to mam napisać sms to wyśle mi kod. Już raz tak mi wysyłał. Dzisiaj napisałam znowu i dostałam informacje, że najpierw muszę wpłacić mu na konto 50zl a później będę miała kod recepty... Czy ja źle myśle czy naprawdę tak to wygląda, że za samą receptę muszę zapłacić? Tylko bardzo dziwne, że ostatnio podał mi kod do recepty i nie musiałam płacić... Już sama nie wiem.. A lek muszę wykupić za 3 dni bo mi się kończy
Ale zdzierak z tego Twojego ginekologa... Mój to nawet nie kazał chodzic do endo bo sam sobie z moja tarczycą poradzi a co do recepty to 2 razy juz do niego dzwoniłam i ostatnio o 22 wyslal kod recepty za free.

reklama
Dziewczyny a czy była jakaś decyzja w sprawie prywatnej grupy? Bo ja przez weekend zbytnio nie wchodziłam tutaj i nie wiem czy coś przegapiłam

Wiadomość do administracji już jest wysłana, czekam na odzew.

Grunt że misja została zakończona pomyślnie i koza została wręczona właścicielowi. Ale ten sen wygrał dziś wszystko ! Nie wiem dlaczego ale cały czas chce mi się śmiać bo mam to przed oczami 😍😂

No nie myślałam, ze mój sen zrobi taką furorę. ;)

Super, że wszystko jest ok ☺
Ciekawe czy w końcu nam się sprawdzą te przewidywania, bo u mnie też niby córka ma być.
Ja się wstępnie dowiem jutro chociaż koleżanka mi mówiła że też była na prenatalnych i tego lekarza do którego ja idę i mówiła nie nastawiaj się bo jej powiedział że jest pewny że dziewczynka a w 20 tyg lekarz jej prowadzący mówi że będzie syn i wpadła w histerię że jej ktoś dziecko w brzuchu podmienił. Wczoraj mi o tym mówiła żebym się u tego lekarza nie nastawiała 🙂.

Dziewczyny siedze i ryczę - emocje ze mnie schodzą :)
Powiem Wam co do płci, nie biorę na 100 % słów lekarza do siebie bo uważam że to za wcześnie na tym etapie mówić że na 80 % dziewczynka.... Ale fajnie by było chociaż syn wolałby brata :)

reklama
Kochane czy któraś miala już pobranie krwi pappa? Ja dziś mialam stresuje się tak wynikami ze szok. Nie zapytałem kiedy będzie wynik jak długo czeka się ale w środę już mam usg pappa i już spać nie mogę. Boję się tak bardzo. Mam siostrę z wodoglowiem i adhd i boję się co wyjdzie ... :(

Do góry