reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja właśnie dziś odebrałam od kuriera ciśnieniomierz. Zamówiłam w aptece melissa z przesyłką gratis. Ciśnienie w domu w normie a u gina podwyższone. Pielęgniarka mówi co wizytę, że ewidentnie się stresuje przed. Może też tak masz :)
Dlatego kazał mi mierzyć 3 razy dziennie . A jakie masz ciśnienie ?
U mnie to nadwagą też ma dużą rolę a ciśnieniu .

reklama
Właśnie mam chwile zwątpienia... Chodzę prywatnie na wizyty do ginekologa, który prowadzi moją ciąże. Jest równocześnie endokrynologiem. Ostatnio podczas wizyty wypisał mi normalnie Euthyrox i powiedział że jak będzie się kończył to mam napisać sms to wyśle mi kod. Już raz tak mi wysyłał. Dzisiaj napisałam znowu i dostałam informacje, że najpierw muszę wpłacić mu na konto 50zl a później będę miała kod recepty... Czy ja źle myśle czy naprawdę tak to wygląda, że za samą receptę muszę zapłacić? Tylko bardzo dziwne, że ostatnio podał mi kod do recepty i nie musiałam płacić... Już sama nie wiem.. A lek muszę wykupić za 3 dni bo mi się kończy
Na wizycie powiedz w takim razie aby wypisywał receptę tak aby Ci starczyło tabletek do kolejnej wizyty. I jak coś to receptę na euthyrox może wystawić też lekarz rodzinny.

reklama
Do góry