reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

ja podobnie. Czuje się tez trochę jak na kacu ;) A już dawno nie pamiętałam tego uczucia :)
No ja właśnie do dzisiaj tego nie miałam, albo tylko zanim umylam zęby rano.
A dzisiaj 5 minut po ich umyciu już kwasno w buzi. Jak tylko spojrzę na zmywarkę z brudnymi naczyniami mam odruch 🤮, na szczęście tylko na odruchu się kończy 😅

reklama
W zyciu nie slyszalam o golabkach w karmelu. U mnie jajecznica z cebulka I pomidorem hmmm pycha
Wiecie co lachony, tak czytam o glosowaniu....
Nigdy nie glosowalam w wyborach. No chyba ze takie do samorzadu klasowego sie licza
Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Każdy głos ma znaczenie. To naprawdę fajny przywilej :)

Witajcie!! 🥰 Nie idzie Was nadrobić 😂😂 u nas od rana skwar, w nocy patola na mieście, pełno debili więc biedny mąż był w robocie 13 godzin, wrócił o 8 więc dzień muszę sobie jakoś sama zorganizować... U mnie bezobjawowo już od 9 tygodnia, ale na szczęście na usg w 12+0 dzidziulek miał się świetnie, bardzo Wam współczuję tych wymiotów i mdłości.... Zwłaszcza w takie upały to nie idzie funkcjonować... Marzy mi się pływanie w jeziorku 😭😭😭 jak myślicie jest to bezpieczne czy lepiej się wstrzymać ze względu na bakterie? Nie wiem jak ja lato bez kąpieli przeżyje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ miłego dnia wszystkim 🥰

Cześć dziewczyny! Ja dziś wstałam o 10.30 😂 sie wyspałam !
Na śniadanie mąż zaserwował jajecznicę 🙊
Teraz kawcia i wybieramy się na wybory :)
Dziś piękna pogoda więc jedziemy na spacer nad rzekę 😍
Nie mogę doczekać się jutrzejszej i wtorkowej wizyty 😍

Dzień dobry wszystkim :) Ja też dziś miałam problemy ze snem w dodatku boli mnie głowa, co można bezpiecznego w ciąży zażyć jak już dojdę do etapu nie wstaje z łóżka bo rozsadzi mi łeb. Narazie wytrzymuje ale nie wiem jak długo, zapomniałam zapytać wczoraj mojej gin 🤦‍♀️
Mnie tez dzis glowa boli, wzięłam apap, ale.to tak.jakbym nic nie wziela.

Synek wlasnie.usypia na drzemke, jak wstanie to obiad i po poludniu jak.sie troche ochlodzi, to jedziemy.na wybory i potem na plac zabaw. Tylko najpierw musze ogarnąć jak dolac paliwa do auta z kanistra, bo wczoraj sie zagapilam ii nie zatankowalam. Moj M dzis w pracy 12h, wiec musimy sobie sami dzien zorganizować :)
No, ledwie skończyłam pisac ii mlody juz śpi.

A witam, dziękuję :) przedstawię sie.. Nazywam się Angela, jestem z Katowic :) Mam 27 lat. Aktualnie jestem w 11 tc z terminem na 16.01. 4 dni temu zobaczyłam 5 cm dzidzię więc odetchnęłam w koncu z ulgą :-D bo prawie przez 2 tygodnie dramatyzowałam z powodu ustąpienia objawów :rolleyes2:
U mnie tez 11 tc i taki sam termin ale u mnie maluch ma 2,85cm, u Ciebie już taki duży bobas 🤔🤔

Dzień dobry przy niedzieli😊 ja już dawno po śniadaniu ale jeszcze z łóżka nie wyszłam raz w tygodniu w końcu się należy 🙂 zaraz się ogarniam i idę spełnić obywatelski obowiązek a później obiadek w tesciowej🙂 z dobrych info to wczoraj przełożyli mi prenatalane i dzień wcześniej czyli nie 1 lipca a 30 czerwca niby jeden dzień ale cieszę się bardzo bo już nie mogę się doczekać.
U mnie tez 11 tc i taki sam termin ale u mnie maluch ma 2,85cm, u Ciebie już taki duży bobas 🤔🤔
Też się trochę zdziwiłam bo ja w 10 miałam crl 3.30🤔

reklama
Do góry