reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
@Annasol93 dziękujemy bardzo!

Wpadłam na szybko się przywitać. Jadę autobusem, mam słuchawki i słucham muzyki głośno! Takiej jak mi się podoba, a nie jakieś mydło lubi zabawę! Słucham i łzy mi płyną po policzkach [emoji23] Boże jaki wstyd ale nie mogę się opanować [emoji23][emoji23][emoji23]
Korzystaj ! Takie małe rzeczy A jak cieszą! Ale to bardzo ważne moc zrobić coś czasami dla siebie. 🥰 nawet jeśli to muzyka, maseczka, paznokcie czy może godzina z książką w ręce czy ulubiony serial ❤.

Hej dziewczyny! ❤️
A mi się dzisiaj spało rewelacyjnie. Gdyby mnie synus nie obudzil pewnie spałabym do 10:00...
Zaraz zaczynam się szykować, na wybory a potem na urodzinki do synka od siostry.
Juz nie mogę doczekać się tego torta i całej reszty 🤣😅😁
Jedyne co się u mnie zmieniło to to, że mam dziwny posmak w buzi... Którego wcześniej nie miałam.

Do do piersi to mi urosly ok 1,5 rozmiaru. Normalnie 70C, teraz 70DD, a najlepsze będzie dopiero pod koniec i po porodzie. 🙈🙈
Otoczki sutków lekko zmieniły kolor i się powiększyły... Ah no i delikatnie tworzy mi się linia na brzuszku.

Dzisiaj zaczynam 13 tydzień 🥰

Dzień dobry.
W Gdańsku taki upał że nie mogę podnieść głowy. Miałam iść na wybory rano a jeszcze nie wstałam z łóżka.
Strasznie źle się czuje u Was też jest taki skwar???
Jutro mam prenatalne i już zaczynam świrować. Mam nadzieję że jak wstanę to odgonie te czarne myśli:)

Dzień dobry.
W Gdańsku taki upał że nie mogę podnieść głowy. Miałam iść na wybory rano a jeszcze nie wstałam z łóżka.
Strasznie źle się czuje u Was też jest taki skwar???
Jutro mam prenatalne i już zaczynam świrować. Mam nadzieję że jak wstanę to odgonie te czarne myśli:)
U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy 🙄🥴. Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć 🙂.

Dzień Dobry wszystkim cudownym kobietkom:) Zaduch niesamowity od rana, nieprzespałam większości nocy. Miałam nadzieję, że powoli pewne objawy będą zanikać ale poranne i wieczorne mdłości mają się doskonale:) Wczoraj na wizycie u gości zjedzenie słodkiego kawałka tortu było ogromnym wyzwaniem. Odpycha mnie od mega słodkich potraw właściwie od 7 tygodnia. Mogłabym cały dzień jeść cytrusy. Miłego dnia i „dobrych wyborów” ;).

U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy 🙄🥴. Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć 🙂.
Chyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze :( .
Córka też ciągnie nad wodę ale ja nie dam rady dzisiaj. Pojedziemy do teściów i mała pobawi się w basenie a ja posiedzę w cieniu.

Chyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze :( .
Córka też ciągnie nad wodę ale ja nie dam rady dzisiaj. Pojedziemy do teściów i mała pobawi się w basenie a ja posiedzę w cieniu.
Wiem wiem kochana mnie trzymało prawie do 18 w poprzednich ciążach z tymi mdłościami 🥴

reklama
Do góry