reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
@Annasol93 dziękujemy bardzo!

Wpadłam na szybko się przywitać. Jadę autobusem, mam słuchawki i słucham muzyki głośno! Takiej jak mi się podoba, a nie jakieś mydło lubi zabawę! Słucham i łzy mi płyną po policzkach [emoji23] Boże jaki wstyd ale nie mogę się opanować [emoji23][emoji23][emoji23]
Korzystaj ! Takie małe rzeczy A jak cieszą! Ale to bardzo ważne moc zrobić coś czasami dla siebie. 🥰 nawet jeśli to muzyka, maseczka, paznokcie czy może godzina z książką w ręce czy ulubiony serial ❤.

Hej dziewczyny! ❤️
A mi się dzisiaj spało rewelacyjnie. Gdyby mnie synus nie obudzil pewnie spałabym do 10:00...
Zaraz zaczynam się szykować, na wybory a potem na urodzinki do synka od siostry.
Juz nie mogę doczekać się tego torta i całej reszty 🤣😅😁
Jedyne co się u mnie zmieniło to to, że mam dziwny posmak w buzi... Którego wcześniej nie miałam.

Do do piersi to mi urosly ok 1,5 rozmiaru. Normalnie 70C, teraz 70DD, a najlepsze będzie dopiero pod koniec i po porodzie. 🙈🙈
Otoczki sutków lekko zmieniły kolor i się powiększyły... Ah no i delikatnie tworzy mi się linia na brzuszku.

Dzisiaj zaczynam 13 tydzień 🥰

Dzień dobry.
W Gdańsku taki upał że nie mogę podnieść głowy. Miałam iść na wybory rano a jeszcze nie wstałam z łóżka.
Strasznie źle się czuje u Was też jest taki skwar???
Jutro mam prenatalne i już zaczynam świrować. Mam nadzieję że jak wstanę to odgonie te czarne myśli:)

Dzień dobry.
W Gdańsku taki upał że nie mogę podnieść głowy. Miałam iść na wybory rano a jeszcze nie wstałam z łóżka.
Strasznie źle się czuje u Was też jest taki skwar???
Jutro mam prenatalne i już zaczynam świrować. Mam nadzieję że jak wstanę to odgonie te czarne myśli:)
U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy 🙄🥴. Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć 🙂.

Dzień Dobry wszystkim cudownym kobietkom:) Zaduch niesamowity od rana, nieprzespałam większości nocy. Miałam nadzieję, że powoli pewne objawy będą zanikać ale poranne i wieczorne mdłości mają się doskonale:) Wczoraj na wizycie u gości zjedzenie słodkiego kawałka tortu było ogromnym wyzwaniem. Odpycha mnie od mega słodkich potraw właściwie od 7 tygodnia. Mogłabym cały dzień jeść cytrusy. Miłego dnia i „dobrych wyborów” ;).

U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy 🙄🥴. Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć 🙂.
Chyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze :( .
Córka też ciągnie nad wodę ale ja nie dam rady dzisiaj. Pojedziemy do teściów i mała pobawi się w basenie a ja posiedzę w cieniu.

Chyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze :( .
Córka też ciągnie nad wodę ale ja nie dam rady dzisiaj. Pojedziemy do teściów i mała pobawi się w basenie a ja posiedzę w cieniu.
Wiem wiem kochana mnie trzymało prawie do 18 w poprzednich ciążach z tymi mdłościami 🥴

reklama
Do góry