Agnieszka40
Fanka BB :)
U mnie 2 rozmiary w górę . Przy każdej jednej ciąży 2 mój luby happy.A jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 2 rozmiary w górę . Przy każdej jednej ciąży 2 mój luby happy.A jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
Korzystaj ! Takie małe rzeczy A jak cieszą! Ale to bardzo ważne moc zrobić coś czasami dla siebie. nawet jeśli to muzyka, maseczka, paznokcie czy może godzina z książką w ręce czy ulubiony serial ❤.@Annasol93 dziękujemy bardzo!
Wpadłam na szybko się przywitać. Jadę autobusem, mam słuchawki i słucham muzyki głośno! Takiej jak mi się podoba, a nie jakieś mydło lubi zabawę! Słucham i łzy mi płyną po policzkach [emoji23] Boże jaki wstyd ale nie mogę się opanować [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja mam IO glukoza wyszła mi wysoka Teraz 5,1 i mam iść w następnym tygodniu już na krzywa po obciążeniu, oby nie wyszła cukrzyca ciążowaSłuchajcie a czy któraś zmaga się oprócz niedoczynności i Hashi z problemami z cukrem?
U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy . Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć .Dzień dobry.
W Gdańsku taki upał że nie mogę podnieść głowy. Miałam iść na wybory rano a jeszcze nie wstałam z łóżka.
Strasznie źle się czuje u Was też jest taki skwar???
Jutro mam prenatalne i już zaczynam świrować. Mam nadzieję że jak wstanę to odgonie te czarne myśli
Chyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze .U nas też tak gorąco nie mam siły na nic. Syn chce jechać nad jezioro a mnie przeraża że siku mi się będzie co chwilę chciało i co wtedy . Mi apka pokazuje że 1 lipca zaczynam 2 trymestr a dalej mnie mdli i mam awers do zapachów możnaby mi nos na ten czas odciąć .
Wiem wiem kochana mnie trzymało prawie do 18 w poprzednich ciążach z tymi mdłościamiChyba Cię nie pociesze bo jestem w 14 tyg a mi dalej jest niedobrze .
Córka też ciągnie nad wodę ale ja nie dam rady dzisiaj. Pojedziemy do teściów i mała pobawi się w basenie a ja posiedzę w cieniu.
Mam nadzieję że tym razem przejdzie nam oby szybciejWiem wiem kochana mnie trzymało prawie do 18 w poprzednich ciążach z tymi mdłościami