Będzie ok 10w którym tygodniu jesteś?
reklama
Ja już w pracyHej kto już wstał?
U mnie jeszcze rozmiar trzyma z poprzedniej ciążyU mnie nie ruszyło nic zastanawiam się kiedy coś drgnie
Doti365
Fanka BB :)
Witam się z rana chociaż widzę że dziewczyny już dawno nie śpią
U mnie na szczęście rozmiar stoi w miejscu tylko zrobiły się mega ciężkie i ciągle boli mnie kręgosłup. Mam rozmiar 75i.
Ciekawe czy gdzieś w sklepie je dorwę. Ostatnio tylko kwaśne bym jadłaHej dziewczyny .ja cały dzień mdlosci znowu.
Odkryłam mega kwaśne lody w Dino
Polecam tym , które mają ochotę ciągle na kwaśne tak jak ja
A jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
U mnie na szczęście rozmiar stoi w miejscu tylko zrobiły się mega ciężkie i ciągle boli mnie kręgosłup. Mam rozmiar 75i.
Rosefingered
Hej za mną też chodzi coś dobrego na śniadanie. Pewnie znowu padnie na coś z jajek. Mam czas pomyśleć bo właśnie wzięłam euthyrox. Tsh znowu mi skoczyło z 1,6 do 2,2 obawiam się, że zwiększa mi dawkę. A poza tym to dziś na wybory i wyjazd z przyjaciółmi poza miasto na obiad i chill . Miłego dnia dla wszystkich
Kasia. band
Zaciekawiona BB
Kartkao-przykladny obywatel-brawo wczoraj miałam kocioł cały dzień, zrobiłam badania między innymi Pappa, po kilku godzinach, zadzwoniła pani z laboratorium (myślałam, że coś nie tak z moimi badaniami-przez chwilę zamarłam) i mi mówi, że brakuje jej 284zl równo za moje badania... Okazuje się, że nie zapłaciłam za badania Także kolejny kurs do laboratorium zapłacić... Ta ciąża źle wpływa na mój umysł No, ale koniec dnia był przyjemny mama zrobiła gołąbki w karmelu, dobrze że mam do niej blisko efekt brzuch jak w 20 tcCo do biustu to u mnie niestety idzie na plus pod biustem a nie w biuście
Rosefingered
Kasia a co to gołąbki w karmelu ? Moja mama zrobiła wczoraj takie zwykłe dla mnie bo jestem ogromną fanką od dziecka, więc jak słyszę gołąbek w kontekście jedzenia to się uaktywniam
Paulinad
U mnie conajmniej o jeden rozmiar większy piersi takie pełne duże z c skoczylo do 85 dJa w pierwszej ciazy z Male b do dd. Puzniej nie zeszlam ponizej c. Coekawe jak tym razem skoncze
reklama
Kasia. band
Zaciekawiona BB
To takie klasyczne gołąbki, ale sos nie z pomidorów tylko na bazie skarmelizowanego cukru i miodu- obłęd. Ja też uwielbiam gołąbki, zupę gołąbkową i kotlety gołąbkoweKasia a co to gołąbki w karmelu ? Moja mama zrobiła wczoraj takie zwykłe dla mnie bo jestem ogromną fanką od dziecka, więc jak słyszę gołąbek w kontekście jedzenia to się uaktywniam