reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jej, nie było mnie tu dwa dni i pierwsze co widzę, to smutne wieści od @Asij3090 [emoji17] bardzo mi przykro kochana i przytulam w myślach, żeby niebawem historia potoczyła się całkowicie inaczej [emoji3590]

Nawet nie próbuję nadrabiać 250 wpisów. Od wczoraj miałam totalny zapieprz, żeby przygotować imprezę dla rodziców, ale wyszła super, a na wieść o ciąży polały się łzy i gratulacje [emoji4] było pięknie [emoji4]

Mam nadzieję, że jutro uda mi się być już z wami na bieżąco a tymczasem dobrej nocy [emoji4]

Witajcie dziewczyny :) nieśmiało zapytam czy można się do Was dołączyć? :D wiem, że trochę nie w porę (ponad 1000 stron wątku to już imponujący wynik) ale lepiej późno niż wcale :zawstydzona/y: czytam Wasz temat od czasu do czasu , ale nie miałam odwagi dołączyć, bałam się zapeszyć. Tym bardziej że to pierwsza ciąża - niespodzianka, bo nie mogłam zajść od lat.Bardzo spodobało mi się że tyle kobietek na takim samym etapie ciąży może pogadac i zawsze spotkać się ze zrozumieniem i wsparciem :) mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swego grona :-D

reklama
Ja nie śpię od 5 😋 ciężko ostatnio u mnie z tym snem. Wolałam chyba etap drzemek w ciągu dnia i zasypiania po 21 🤦‍♀️🤷‍♀️
U mnie też ciężko w nocy się kotłuje i nie śpie ale w dzień też nie potrafię. Spaliśmy z otwartymi oknami i mi przeszkadzał hałas ale było tak gorąco że inaczej się nie dało.

Do góry