Renata.b2
Fanka BB :)
U mnie tez narazie nic. A przydało by się narazie tylko żyły widaćA jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez narazie nic. A przydało by się narazie tylko żyły widaćA jak wasz biust?
Ja mam 75G to już bym podziękowała za wiekszy. Ale już staniki cisną.A jak wasz biust?
Tak nie wyczekuj tych burz bo na Opolszczyźnie mamy masakre. Wczoraj przeszedł jakiś tajfun same poddtopienia dziś cały dzień upał a właśnie znowu napierdziela grzmotamiU nas tez upały.. obiecują te burze od czwartku a jeszcze kropla deszczu nie spadła..
Możemy sobie przybyć piątkę u mnie 75FJa mam 75G to już bym podziękowała za wiekszy. Ale już staniki cisną.
Ja nie śpię od 5 ciężko ostatnio u mnie z tym snem. Wolałam chyba etap drzemek w ciągu dnia i zasypiania po 21Hej kto już wstał?
U mnie też ciężko w nocy się kotłuje i nie śpie ale w dzień też nie potrafię. Spaliśmy z otwartymi oknami i mi przeszkadzał hałas ale było tak gorąco że inaczej się nie dało.Ja nie śpię od 5 ciężko ostatnio u mnie z tym snem. Wolałam chyba etap drzemek w ciągu dnia i zasypiania po 21