reklama
Ojej to u mnie odwrotnie ja te surowe a slubny gotowane/ pieczoneNo jasne, że nie z surową rybą te zjada mąż, ja tylko pieczone i smażone nawet bez ciąży surowej nie jadam
Zobacz załącznik 1140136
Kasia. band
Zaciekawiona BB
Świetne imiona - CzaruśA i jeszcze chcialam sie podzielic, ze chodzą mi dzisiaj caly dzień po glowie imiona Klara i Cezary Klarka i. Czarek co myslicie? Wczoraj rozmawialiśmy z mezem i to taki wspólny front. I dzis mi z glowy wyjsc nie mogą
Hejka. Byliśmy dziś na Komunii. Nie mam siły. Takie zmęczenie bo i wstawanie dzień w dzień przed 5,i tu cały dzień na nogach,trasa Wróciłam to padłam. Powoli gdzieś zaczynam wizualizować tą ciążę, wkręcam Sobie że może skoro mam codzienne większe objawy to rozwija się prawidłowo, jest serduszko i będzie dobrze... Oby tak było...
Ewa1424
Zaangażowana w BB
Spokojnie nic się nie dzieje ja dziś tak zestresowana byłam czy wszystko będzie dobrze ze nawet nie zauważyłamW ogoke @Ewa1424 ja cie bardzo przepraszam, ale nawet nie skojarzylam, ze w sobotę moze.miec ktos wizyte i nie wrzucilam z rana w ogóle kalendarza
Klaudiaxx
Fanka BB :)
w którym tygodniu jesteś?Hejka. Byliśmy dziś na Komunii. Nie mam siły. Takie zmęczenie bo i wstawanie dzień w dzień przed 5,i tu cały dzień na nogach,trasa Wróciłam to padłam. Powoli gdzieś zaczynam wizualizować tą ciążę, wkręcam Sobie że może skoro mam codzienne większe objawy to rozwija się prawidłowo, jest serduszko i będzie dobrze... Oby tak było...
Paulinad
Ja mam podobny i też 11 tcNi chyba jednak nie! U mnie 11 tc, strój iście domowy [emoji23]Zobacz załącznik 1140001
KajaP1992
U mnie nie ruszyło nic zastanawiam się kiedy coś drgnieA jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
reklama