reklama
Kassiula87
Fanka BB :)
U mnie tez była pizza a teraz nie mogę wstać z przejedzeniaJa bym już go zakończyła spaniem , ale zgaduje ze nastąpi to po 22 zamówiłam pizze i kapie synka
Annasol93
Mi sie wydaje że w takiej ilości mozna.. ja dzisija robiłam sałatkę i też do sosu dodałam octu bo miałam mega ochotę.Dziewczyny ja się dzisiaj tak fatalnie czuje... Stałam chwilę na dworze w słońcu z koleżanką i tak mnie rozbolala głowa i już w sumie boli z 4h, położyłam się ale nie przeszło
Mam do was pytanie, czy mogę zjeść galert z octem? Mama zrobiła akurat i mam ogromnie smaka a w sumie się zastanawiam nad tym octem, a bez to raczej mi nie zasmakuje
mi1979
U mnie dziś pulpeciki z indyka w sosie koperkowym z kaszą i buraczkami. Nie powiem, smakowało
Beczulinda
Gratulacje, piękne zdjęcie [emoji173]Dziewczyny dziś dzień pełen stresu ale już po wizycie [emoji846] wszystko jest dobrze lekarz mówi ze bardzo mu się wszystko podoba maluszek ma już 2.27 cm i serduszko bije 176 jestem dziś najszczęśliwsza osobą na świecie
Zobacz załącznik 1140098
O, dzięki za przepis! Mam ochotę na właśnie takie grube, ja zawsze robię z kwestii smaku ciasto na pizze, tyljo inaczej piekę. Jest okPrzepis na ciasto ja robie na suszonych.PIZZA NA GRUBYM SPODZIE - SMAK DZIECIŃSTWA - MumMe
Jeden z najlepszych smaków dzieciństwa. Pizza na grubym spodzie - pachnąca, puszysta, z minimum dodatków. Po prostu pyszna!mumme.pl
Brzuch wieczorem wiiiidac
A czemu miałabyś nie zjeść? Ja w drugiej ciąży jadłam wszystkie occie (jeju, tak się to pisze? [emoji23]) pieczarki paprykę ogórki. Hmmm wchodziło jak złoto w sumie teraz też bym zjadła [emoji848] na galacik te z mam ochotę, muszę zrobić, dawno nie robiłamDziewczyny ja się dzisiaj tak fatalnie czuje... Stałam chwilę na dworze w słońcu z koleżanką i tak mnie rozbolala głowa i już w sumie boli z 4h, położyłam się ale nie przeszło [emoji849]
Mam do was pytanie, czy mogę zjeść galert z octem? Mama zrobiła akurat i mam ogromnie smaka a w sumie się zastanawiam nad tym octem, a bez to raczej mi nie zasmakuje [emoji848]
Ja jak mam mdłości to nie jem nic, nie mam apetytu. A nawet jak już coś znam, to to zwracamDziewczyny, co jecie jak jesteście glodne, a Was muli? Wzięło mnie o 16 i trzyma. Jem krakersy, nie wiem co jeszcze?
Obosz! Wątróbkę też bym zjadła. Z cebulką. I kaszankę z grilla [emoji3064][emoji3064][emoji3064]Ja dziś zjadłam trosze wątróbki na obiad bo mój mąż zrobił tak musie bardzo chcialo i stwierdziłam że on też musi zjeść to co chce nie wiecznie pode mnie.
JoannaMB
On lubi gotować ja kiedyś też lubiłam ale odkąd dzieci moje wymyślają z jedzeniem jedzą tylko to co lubią to jest to dla mnie katorga bo wiecznie jemy to samoFajnie, że dla Ciebie gotuje. Mój nie gotuje, ale za to idzie na ustępstwa i czasem mu jakiś szybki obiad wystarczy
D4ri4
Aktywna w BB
Cudowny!Zobacz załącznik 1139958
zobaczcie jaki prezent dostałam
Beczulinda
Narobiłyście mi znowu A mama na wieczór. A jak jestem głodna, to zjadłabym dosłownie wszytko... Ale! Nic straconego bo mąż z pracy wrócił z sushi [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] także zaraz odkładam dziecia do łóżka, idę pod prysznic i bedzieny jeść. Chciałam zrobić sobie jeszcze hybryda na dłoniach, ale nie wiem, czy mi się chce... No i muszę nas zapakować na jutro, bo rano wstaje i o 8 już będę jechać zrobić stópki i potem.prosto nad morze [emoji173] chłopcy jeszcze nie byli, młodszy jak młodszy, ale myślę, że na strszym morze zrobi ogromne wrażenie jeszcze spotykamy się na plaży z koleżanką z październikówek 2017, nie mogę się doczekać!
Miłego wieczoru!
Miłego wieczoru!
Beczulinda
U nas to samo [emoji24] ja się dla nich nauczyłam gotować, bo wcześniej nie gotowałam nic sama, a oni na wstęp i kręcą nosem [emoji3061][emoji3061][emoji3061]On lubi gotować ja kiedyś też lubiłam ale odkąd dzieci moje wymyślają z jedzeniem jedzą tylko to co lubią to jest to dla mnie katorga bo wiecznie jemy to samo [emoji3061]
reklama
D4ri4
Aktywna w BB
A ja właśnie co zrobiłam sobie hybrydyNarobiłyście mi znowu A mama na wieczór. A jak jestem głodna, to zjadłabym dosłownie wszytko... Ale! Nic straconego bo mąż z pracy wrócił z sushi [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] także zaraz odkładam dziecia do łóżka, idę pod prysznic i bedzieny jeść. Chciałam zrobić sobie jeszcze hybryda na dłoniach, ale nie wiem, czy mi się chce... No i muszę nas zapakować na jutro, bo rano wstaje i o 8 już będę jechać zrobić stópki i potem.prosto nad morze [emoji173] chłopcy jeszcze nie byli, młodszy jak młodszy, ale myślę, że na strszym morze zrobi ogromne wrażenie jeszcze spotykamy się na plaży z koleżanką z październikówek 2017, nie mogę się doczekać!
Miłego wieczoru!
Ogólnie dziś dzień na plus, na ogródku porobiłam, obiad i ciasto na jutro więc pierwszy raz od dawna tak produktywny dzień