reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Narobiłyście mi znowu A mama na wieczór. A jak jestem głodna, to zjadłabym dosłownie wszytko... Ale! Nic straconego bo mąż z pracy wrócił z sushi [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] także zaraz odkładam dziecia do łóżka, idę pod prysznic i bedzieny jeść. Chciałam zrobić sobie jeszcze hybryda na dłoniach, ale nie wiem, czy mi się chce... No i muszę nas zapakować na jutro, bo rano wstaje i o 8 już będę jechać zrobić stópki i potem.prosto nad morze [emoji173] chłopcy jeszcze nie byli, młodszy jak młodszy, ale myślę, że na strszym morze zrobi ogromne wrażenie :) jeszcze spotykamy się na plaży z koleżanką z październikówek 2017, nie mogę się doczekać!
Miłego wieczoru!
mam nadzieję, że nie z surową rybą? nie wolno 😔

reklama
Moj M dzisiaj mam popoludniowke, wiec ja.musiałam wykąpać młodego. Zmachalam sie dokumentnie 😅 jednak przyzwyczaja siedo czlowiek szybko do.wygody. Teraz dahr jeszcze synkowi czas do 21 na wyszalenie sie i klade go spać (kolejna rzecz, ktora zawsze robi mąż). Mialam w planie tez dzis zrobic sobie hybrydy na wszystkich 20 palcach, poki co na razie ogarnelam u stóp u.wiecej mi sie.nie chce 😅 moze jeszcze pozniej przyjdzie mi wena

W ogoke @Ewa1424 ja cie bardzo przepraszam, ale nawet nie skojarzylam, ze w sobotę moze.miec ktos wizyte i nie wrzucilam z rana w ogóle kalendarza

Sushi bym zjadła ale się boję.
U mnie dziś kiepsko, pół dnia łóżku z bólem głowy i ogólnym rozbiciem. Teraz trochę mi oddało, młoda wymusiła zrobienie murzynka, już w piekarniku. Na kolację makaron z pesto bo szybko robić, ale pachnie jak marzenie. Najgorzej że dom jakby huragan przeszedł, mój za godzinę wraca z pracy i znowu będzie wkurzony. I ja to kurczę rozumiem bo baba w domu, on w robocie, a w domu syf wiecznie i nic sensownego do jedzenia, A z drugiej strony mi ostatnio każdy dzień przecieka przez palce dosłownie... I te nastroje, aż się boję co dalej, ja na jesieni mam zawsze zaburzenia nastroju, taką depresję sezonową, teraz już czuję się momentami jakby się zaczynało, a miał być taki radosny czas...

reklama
Do góry