reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dla mnie najlepsza jest depilacja woskiem, alternatywą jest golarka, ale wtedy zostają minimalne włoski, ale w sumie po maszynce na 2 dzień też są, po golarce nie mam podrażnień i wolniej odrastają.

reklama
Ja nie wiem czy ja mam takie beznadziejne panie w laboratorium czy jak, bo wychodzę z coraz to większymi sińcami po poborze krwi. Jak robiłam prywatnie betę dwa razy nigdy nic a teraz czwarty raz na NFZ i dziś to już mi ręką odpada.. Nie wyobrażam sobie jak będę miała robioną krzywa i będą mnie kłuć trzykrotnie jednego dnia 😔
A zaciskasz miejsce po pobraniu wacikiem? Ja nie raz jak nie ucislam to też tak miałam. A ogólnie to u mnie są 2 labolatoria (chodzę prywatnie) i w tym gdzie jest taka młoda dziewczyna zawsze super, a w tym drugim pobierają starsze kobiety i to jest dramat, nawet jeśli zacisne wacikiem, nie raz mi ta igła robią takie akrobacje 🤦‍♀️ i wtedy ręka boli mnie całe 2 dni

Heejka Dziewczyny!:)
Dziś spało mi się super i widzę jaka burza sie tutaj zrobiła :D
Zdanie moje już znacie 😊
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 😊
Na obiad dzis u mnie chińszczyzna:D
Kurczak ,por ,marchewka ,pomysł na....i gotowe 😂

A zaciskasz miejsce po pobraniu wacikiem? Ja nie raz jak nie ucislam to też tak miałam. A ogólnie to u mnie są 2 labolatoria (chodzę prywatnie) i w tym gdzie jest taka młoda dziewczyna zawsze super, a w tym drugim pobierają starsze kobiety i to jest dramat, nawet jeśli zacisne wacikiem, nie raz mi ta igła robią takie akrobacje 🤦‍♀️ i wtedy ręka boli mnie całe 2 dni
Właśnie zaciskam, jeszcze w aucie siedzę i trzymam żeby nie za szybko i nic siniak i ból:(

A ja mam pytanie odnośnie paznokci, czy Wy też macie takie twarde i lśniące? no ja w szoku jestem tyle czasu używałam odżywek , nie robię hybrydy i mimo tego zawsze były w opłakanym stanie, a od marca nawet odżywek nie stosuje i nie mogę wyjść z podziwu jakie są ładne 🙂

Dlatego fajną alternatywą będzie forum prywatne, ja zdecydowanie byłam za Facebookiem, bo tam jest łatwiej, ale rozumiem, że część dziewczyn nie ma tam konta. Co prawda można założyć i nie koniecznie wpisywać pełne swoje dane, ale jeśli większość jest za babyboom to ja oczywiście się dostosuje.
Wczoraj czy przedwczoraj zrobiło się nerwowo i zupełnie niepotrzenie . Nie wina tych dziewczyn co się nie udzielały, a tylko czytały, że mogły przeczytać o naszych intymnych sprawach. My powinnyśmy mieć głowę na karku i mieć świadomość, że przeczytać to może każdy.
Nie możemy obwiniać innych za swoją lekkomyślność. Pretensje nie powinny mieć miejsca w tym przypadku, bo to forum publiczne. I tyle w temacie.
Tak, tu się zgadzam :)
Ja jestem za pisaniem na forum, ale grupa na fb tak, czy siak można założyć. Pokazać się jako "prawdziwe" istoty z imieniem i nazwiskiem :) później można tam wrzucać filmiki, a pisac tak, czy siak można tu. Grupa na fb może być dla chętnych :)

A ja mam pytanie odnośnie paznokci, czy Wy też macie takie twarde i lśniące? no ja w szoku jestem tyle czasu używałam odżywek , nie robię hybrydy i mimo tego zawsze były w opłakanym stanie, a od marca nawet odżywek nie stosuje i nie mogę wyjść z podziwu jakie są ładne 🙂
Ja zauważyłam, że moje są bardzo twarde i szybko rosną. Ale są też na tyle twarde, że jak gdzieś niechcący przywale to pęknie... wczoraj obcinałam je i pierwszy raz naprawdę czułam, że są bardzo twarde.

reklama
A ja mam pytanie odnośnie paznokci, czy Wy też macie takie twarde i lśniące? no ja w szoku jestem tyle czasu używałam odżywek , nie robię hybrydy i mimo tego zawsze były w opłakanym stanie, a od marca nawet odżywek nie stosuje i nie mogę wyjść z podziwu jakie są ładne [emoji846]
Moje paznokcie wyglądają lepiej, ale nie są aż tak ładne jak wcześniej

Do góry