reklama
Annasol93
Fanka BB :)
Cos nam te cytowanie ujowo idzie dzisRozumiem doskonale i masz prawo do własnego zdania. Ja was nie czytam od początku bo na tym etapie nie wiedziałam nawet ze jestem w ciąży po prostu samo forum znałam wcześniej bo zaglądałam do staraczek. I naszło mnie wczoraj żeby dołączyć do grupy, przejrzałam pare stron żeby zobaczyć jak to wyglada i to by było na tyle. Nie mam nic do ukrycia i nie jestem nawiedzona laska co szpieguje różne fora z nudów
[/QUOTE]
Ja z cytowaniem i wczoraj miałam problem haha zastanawiałam się czy to tylko ja tak ale widzę, że przeszło na was też hahah
Angelika22
Asiu jak bardzo chciałabym Cię przytulić , nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak bardzo Ci ciężko
Iwona3001
Być może wielu z Was mój post się nie spodoba, ale też napiszę swoje zdanie. Nie będę operowała nickami, bo poprostu ich nie pamiętam. Zaczyna się robić tutaj nerwowa atmosfera, a w forum chyba nie o to chodzi. Nikt z nas nie ma monopolu na władzę tutaj, każda jest sobie równa. Ja mam termin na 30 stycznia, dołączyłam niedawno i naprawdę nie uważam, że ktoś kto dołączył o wiele wcześniej ma prawo decydować o wszystkim. Dopiero niedawno zostało założone te forum i uwierzcie mi dziewczyny, że należę do forum czerwcowek z 2009 roku i jedne z fajnieszych osób to te które dołączyły nawet pod koniec ciąży lub po porodzie. Nie znamy osób po 2 stronie, nawet te osoby z którymi piszemy prawie codziennie, nie rozumiem zaskoczenia, bo chyba każda z nas zdawała sobie sprawę, że jest to forum publiczne. Jak chciała się wyżalić to są od tego przyjaciółki i nie można mieć pretensji, że przeczyta to zamiast kilka osób to 100 więcej o których nie mamy pojęcia. Kolejna sprawa to uważam, że każdy powinien pisać na temat który chce, można pominąć, ale bez przesady, że każda będzie tylko słodzić i pocieszać te osoby, które bardzo często bezpodstawnie się martwią. Rozwaliło mnie jak któraś z nas wróciła z wizyty, wszystko ładnie pięknie na wizycie po czym ona znowu, że jednak się boi i się martwi. Pominęłam ten post i zostawiłam bez komentarza. Zachowajmy zdrowy rozsądek, większość postów jest o żarciu i panice. Sama często pisałam o jedzeniu, bo to ostatnio u każdej z nas jest na tapecie, ale dajmy szanse się wypowiedzieć też osobom co przeżywają stratę. Szacunek należy się każdej z nas, nie ważne czy ktoś już kupi wózek czy wstrzyma sie z wyprawką do 8 miesiąca. Pamiętajcie tylko, że na forum prywatnym też nie znamy osób po 2 stronie i czasami lepiej pewne rzeczy zachować dla siebie, na wielkie zwierzenia przyjdzie czas gdy się poznamy i sobie zaufamy.
Sheila
Oh jak ja się cieszę, że ten arbuz wam pomaga tak jak wczoraj wspominalam popić jeszcze kawkąDziękuję Wam za wsparcie :*. Oczywiście nie przejęłam się tym że nie umiem znaleźć serduszka tym detektorem-zdaje sobie sprawę że jest za wcześnie. Ogólnie miałam złe samopoczucie cały dzień, jakis spadek formy. To chyba hormony .
Moje zaparcia i wzdęcia odeszły do historii. Teraz nadchodzi czas bólów głowy! Dobrze że te dolegliwości są jakoś dozowanie, wszystkich na raz nie mogłabym przeżyć .
Jeśli komuś dalej dokuczają te nieszczęsne zaparcia, to polecam jeść dużo arbuza! To chyba dzięki temu że jest tak wodnisty .
Ja tez mam etap bólów głowy...
marmolada90
A jeśli chodzi o płeć, to jest mi to obojętne. Gdybym sama miała wybierać, to nie potrafiłabym się zdecydować i na szczęście to natura decyduje za nas. Ale może to dlatego bo to 1 dziecko .
D4ri4
Aktywna w BB
Ja w najgorszym momencie miałam tak że gotowałam obiad zjadłam że smakiem a wieczorem przy otwieraniu lodówki resztki obiadu już mi śmierdziały i od razu odrzut od tego.Zazdroszczę wam tych obiadków. Tez marże żeby w końcu na jakiś mieć ochotę
Annasol93
Lepiej, że się podzielisz A nizeli miałabyś się z tym wszystkim sama męczyć i "katować". Przyjdzie moment kiedy pokochasz to dziecko, nie wiem czy w ciazy czy wtedy kiedy je zobaczysz ale wierzę że tak będzie. Życie czasami zaskakuje nas w najmniej spodziewanym momencie nie zawsze tak jak byśmy tego chcieli i moim zdaniem masz prawo do obaw, strachu i pewnego rodzaju "rozczarowania" ... Nie obwiniaj się. Wszystko z czasem nabierze innego koloru i wymiaru. Pozwól sobie na emocje ❤❤❤Mój mąż bardzo kocha to dziecko. W momencie gdy dowiedziałam się ilo ciąży wpadłam w taką histerię że szukałam w internecie tabletek wiecie jakich i już byłam skłonna je zamówić już prawie robiłam przelew 600 zł i w tym momencie przyjechali moi rodzice mama mnie pocieszała i przytulała Jezu płaczę jak to pisze tata też że nam pomogą itp że bardzo się cieszą. Mąż powiedział mi wtedy wieczorem że nie wybaczyłby mi gdybym to zrobiła że on zrobi wszystko żeby maxymalnie się zaangażować w opiekę ( jesteśmy obydwoje na terapii psychologicznej od 8 mcy) tak mi wstyd że to wszytsko pisze miałam to zostawić na zamknięta grupę ale cóż życie nie jest takie piękne jak nam się wydaje.
marmolada90
Ja próbowałam suszone śliwki zapijać mlekiem. Mąż był przerażony jak to widział i pytał czy wiem co się po tym stanie . Niestety nie stało się nic :/Oh jak ja się cieszę, że ten arbuz wam pomaga tak jak wczoraj wspominalam popić jeszcze kawką
Ja tez mam etap bólów głowy...
reklama