reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Witam wszystkie kobietki 😁😁 tyle piszecie, ze ciezko nadrobic. U mnie dzien jak codzien pranie sprzatanie gotowanie zakupy praca dziecko 😁 brakuje czasu aczkolwiek wczoraj mialam takiego lenia ze odpuscilam robienie w domu czegokolwiek i lezalam 😁😁 co do cery to przy synu nie mialam problemu a teraz strasznie mnie wysyfia buzia ramiona plecy masakra. Apetytu nie mam takze czasami musze sie zmusic zeby cos zjesc a wczoraj tesciowa przyniosla mi do pracy golabki i jak tylko poczulam ich zapach to myslalam ze puszcze pawia... od miesa mnie odrzucilo jadlabym glownie owoce , kisiel i kanapki z serkiem almette 😁😁 bogata dieta.
Jak juz te zdjecia z usg wygladaja pieknie tak szybko rosna 😍😍 ja odliczam do 29.06 ale dluzy mi sie strasznie. Milego dzionka kochane i udanych wizyt 😁😁 a kto dzisiaj wizytuje?
Dziś nikogo nie mamy. Dopiero w poniedziałek.

Dziewczyny, a jak u Was z wystawianiem się na słońce? Robicie to? Niby opalać się nie można.... ale ja jestem biała jak po wypadku w młynie i marzę, żeby słońce mnie trochę złapało :)

reklama
Witam wszystkie kobietki 😁😁 tyle piszecie, ze ciezko nadrobic. U mnie dzien jak codzien pranie sprzatanie gotowanie zakupy praca dziecko 😁 brakuje czasu aczkolwiek wczoraj mialam takiego lenia ze odpuscilam robienie w domu czegokolwiek i lezalam 😁😁 co do cery to przy synu nie mialam problemu a teraz strasznie mnie wysyfia buzia ramiona plecy masakra. Apetytu nie mam takze czasami musze sie zmusic zeby cos zjesc a wczoraj tesciowa przyniosla mi do pracy golabki i jak tylko poczulam ich zapach to myslalam ze puszcze pawia... od miesa mnie odrzucilo jadlabym glownie owoce , kisiel i kanapki z serkiem almette 😁😁 bogata dieta.
Jak juz te zdjecia z usg wygladaja pieknie tak szybko rosna 😍😍 ja odliczam do 29.06 ale dluzy mi sie strasznie. Milego dzionka kochane i udanych wizyt 😁😁 a kto dzisiaj wizytuje?
Eee w sobote nikt.

Hej dziewczyny, ja wstałam o 5 dzisiaj. Ale myślałam, że na forum cisza i męczyłam się, żeby zasnąć dalej. Udało się, ale śniły mi się pierdoly... Ja w tych snach ostatnio z wszystkimi się bije 😅 waleczna jakas jestem... 🤔
Chyba większość tak ma najpierw pobudka o 4 a później cały dzień chodzimy do o tyłu haha 😀 męża odprawilamdo pracy syn śpi można odpocząć wypić kawę w spokoju. Czy Was też wszystko wkoło denerwuje? Ja jakąś wrażliwa jestem nawet jak mąż jadł śniadanie to bym go rozszarpała to za głośno gryzie to kawę za głośno siebie haha psychopatka. Jeszcze 6dni do pierwszej wizyty ciekawe co mnie za wiadomości czekają przeżyć tylko ten 8 tydz .
Mój mąż denerwuje mnie jak je. Wczoraj jadł zupę i myślałam, że oszaleje bo razem z moim synem wydawali takie dźwięki przy wciąganiu makaronu... 😱
Normalnie jem. Mkze nie jest tego dużo ale jem.

Kochane co myślicie musze pomóc przyjaciółce. Tak jak wam pisalam zaszła w ciąży po tylu latach staran. Beta z środy 358 A beta z piątku 366. Powiedziałam jej że jedziemy na szpital niech sprawdzają. I teraz nie wiem szpital czy prywatnie lekarz od razu
Oj ja też miałam słabe przyrosty bety, poniżej normy, ale tu są znikome. 😓😥 Cuda się zdarzają, mam nadzieje, że to jeden z nich.
Hej dziewczyny. Tydz temu bylam na wizycie u ginekologa(10tydz+5) i powiedzial mi ze dzidzisu mafizjologiczna przepukline pepowinowa plodu ktora ponoc ma wchlonac sie po 12 tc. Spotkalyscie sie z czyms takim? Czy slyszalyscie cos o tym? Tyle bzdur na internecie i glowa pelna😣😐
Słyszałam, że się wchłania właśnie do 12 tygodnia 😊

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny chciałam się przywitać i zadomowić ponieważ ciężko mi znaleźć odpowiednie miejsce ;) już tłumacze ...
z kalendarza 7+6 z usg 6+7 ;) byłam na wizycie we wtorek a tam bliźniaki ❤️❤️ Jednojajowe, jednokosmowkowe, jedoowodniowe czyli najbardziej ryzykowna sytuacja ...
od wtorku już tylko leżę :( ale dla nich wszystko ...
termin porodu to wielka niewiadoma może być grudzień a może styczeń ... ale chciałabym u Was posiedzieć ;)
Mam niewielkiego krwiaka 11 mm 5 mm i straszne bóle podbrzusza takie aż skorczowe ale lekarz powiedział ze na tym etapie luteina dopochwowo i leżenie ... i tyle ;)
Następna wizyta 3.07 o 9:40 ;)

Ja się wystawiam w taki sposób że filterek, strój jednoczęściowy i nie leżę tylko chodzę, typowo się nie smażę po prostu :) a jak przyjdzie drugi trymestr to spytam lekarza czy używanie samoopalacza jest szkodliwe 🤔też nienawidzę być biała 🤦‍♀️ już i tak wyglądam jak idź stąd i nie wracaj, włosy do połowy blond odrosty a maluję na czarno 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

Dziewczyny, a jak u Was z wystawianiem się na słońce? Robicie to? Niby opalać się nie można.... ale ja jestem biała jak po wypadku w młynie i marzę, żeby słońce mnie trochę złapało :)

Ja się opalałam też w pierwszej ciąży, ale brzuszek przykrywałam i kremy z filtrem na buzię, bo przebarwienia lubią się robic. Poza tym w ciąży na słońcu długo nie umiałam być i automatycznie szukałam cienia. Pociłam się od wszystkiego, więc że słoneczka korzystałam mało.

Hej dziewczyny chciałam się przywitać i zadomowić ponieważ ciężko mi znaleźć odpowiednie miejsce ;) już tłumacze ...
z kalendarza 7+6 z usg 6+7 ;) byłam na wizycie we wtorek a tam bliźniaki ❤❤ Jednojajowe, jednokosmowkowe, jedoowodniowe czyli najbardziej ryzykowna sytuacja ...
termin porodu to wielka niewiadoma może być grudzień a może styczeń ... ale chciałabym u Was posiedzieć ;)
Mam niewielkiego krwiaka 11 mm 5 mm i straszne bóle podbrzusza takie aż skorczowe ale lekarz powiedział ze na tym etapie luteina dopochwowo i leżenie ... i tyle ;)
Gratulacje! Trzymam kciuki :)

z kalendarza 7+6 z usg 6+7 ;) byłam na wizycie we wtorek a tam bliźniaki ❤❤ Jednojajowe, jednokosmowkowe, jedoowodniowe czyli najbardziej ryzykowna sytuacja ...
Hej, trzymam kciuki za Twoja ciąże. ❤️ No i gratuluję 😊 krwiączek niewielki to się wchlonie 😊 Odpoczywaj i korzystaj z tego wolnego czasu. 😊

reklama
My za to bedziemy musialy uwazac na oblodzone chodniki.....:/ Dziewczyny nie wiecie czy mozna na krzywa cukrowa kupic sobie glukoze,ale wersje cytrynowa?????
Można, ja miałam. I jeszcze mój lekarz powiedział, żeby wziąść sobie wodę mineralna i wcisnąć do niej cytrynę. I po małym lyczku jak robiło mi się nie dobrze piłam.

Do góry