justa_w
Fanka BB :)
Dziś nikogo nie mamy. Dopiero w poniedziałek.Witam wszystkie kobietki tyle piszecie, ze ciezko nadrobic. U mnie dzien jak codzien pranie sprzatanie gotowanie zakupy praca dziecko brakuje czasu aczkolwiek wczoraj mialam takiego lenia ze odpuscilam robienie w domu czegokolwiek i lezalam co do cery to przy synu nie mialam problemu a teraz strasznie mnie wysyfia buzia ramiona plecy masakra. Apetytu nie mam takze czasami musze sie zmusic zeby cos zjesc a wczoraj tesciowa przyniosla mi do pracy golabki i jak tylko poczulam ich zapach to myslalam ze puszcze pawia... od miesa mnie odrzucilo jadlabym glownie owoce , kisiel i kanapki z serkiem almette bogata dieta.
Jak juz te zdjecia z usg wygladaja pieknie tak szybko rosna ja odliczam do 29.06 ale dluzy mi sie strasznie. Milego dzionka kochane i udanych wizyt a kto dzisiaj wizytuje?
Dziewczyny, a jak u Was z wystawianiem się na słońce? Robicie to? Niby opalać się nie można.... ale ja jestem biała jak po wypadku w młynie i marzę, żeby słońce mnie trochę złapało