reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

cześć Dziewczyny 😊
podczytuje Was już od jakiegoś czasu, natomiast wcześniej nie miałam ani czasu ani trochę odwagi się odezwać, jednak brakuje mi pogadać z kimś, kto przechodzi to co ja 🤪

u mnie dziś 9+3, termin na 20/01, pierwsza ciąża.
kilka dni temu przekroczyłam 30tkę więc już nie taka młoda (na jaką się czuję 🤪)

jeśli chodzi o moje samopoczucie to najgorsze te ciągłe 🤮🤮🤮 ale pocieszam się tym, że istnieje duża szansa, że niedługo się skończą 😊

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 😊

reklama
cześć Dziewczyny 😊
podczytuje Was już od jakiegoś czasu, natomiast wcześniej nie miałam ani czasu ani trochę odwagi się odezwać, jednak brakuje mi pogadać z kimś, kto przechodzi to co ja 🤪

kilka dni temu przekroczyłam 30tkę więc już nie taka młoda (na jaką się czuję 🤪)

jeśli chodzi o moje samopoczucie to najgorsze te ciągłe 🤮🤮🤮 ale pocieszam się tym, że istnieje duża szansa, że niedługo się skończą 😊

Witaj 😉

cześć Dziewczyny 😊

możemy przybić sobie 5, ja też dziś 9+3 i termin na 20.01 😘

A ja jeszcze mam pytanie czy któraś tak ma zauważyłam że ostatnio w nocy budzę się i telepie mnie z zimna że się ogrzać nie mogę jak się nakryje to całą mokra aż można piżamę wykręcać jak się rozkryje to znów aż drgawki z zimna co to może być.

A ja jeszcze mam pytanie czy któraś tak ma zauważyłam że ostatnio w nocy budzę się i telepie mnie z zimna że się ogrzać nie mogę jak się nakryje to całą mokra aż można piżamę wykręcać jak się rozkryje to znów aż drgawki z zimna co to może być.
ja tak miałam w 6/7 tygodniu. budziłam się i tak jak Ciebie trzęsło mnie z zimna. teraz już nie zauważyłam żebym tak miała 😊

Ja tak miałam w tamtym tygodniu. Nawet myślałam, że mnie jakieś przeziębienie bierze... Ale to trwało może 3 dni. 🤔

Dziewczyny a ja już wciągam drugie śniadanie pierwsze zjadłam o 6:20 więc chyba wracam do żywych ale jak tak teraz będę jadła to przywalę podwójnie z kg. Witam nowe mamusie ale nas tu jest dużo 😁. Ja się opalam tzn leżę sobie na hamaku z książką i nogi i ręce i buzię mam już opalone wiadomo brzuszka nie opalam. Lekarz kazał mi się relaksować na świeżym powietrzu jak najwięcej wiec się staram. Choć od wczoraj i nas leje 🙄.

reklama
Do góry