reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej! Rzuciłam okiem na kilka ostatnich postów, nie dam rady przeczytać 400 wiadomości [emoji3061]

Czenu nie chcecie w grudniu urodzić? Ja mam termin na środek, więc małe szanse :) A w Sylwka mój mąż na pewno nie będzie pił, podziwiam tych, którzy wiedzą, że mają partnerkę na ostatnich nogach i w każdej chwili może musieć jechać do szpitala postanawiają pić :)

U mnie ciężki czas, bo postanowiłam ograniczyć synowi pierś, bo już nie daje rady. W nocy jeszcze to karmię, ale w dzień staram się przestać. A mały ostatnio zasypia tylko na piersi i mamy mały pożar. Tetaz zasnął w nosidle, może to będzie nasz sposób ma jakiś czas.

Pogoda brzydka więc siedzimy w domu, byliśmy jedynie trochę na balkonie.

Dzisisj mam pierwszy dzień, gdzie czuje się serio dobrze. Zamiast się cieszyć mam czerwoną lampkę w głowie...

reklama
Nie, moja lekarka nie chce żebym utrzymywała wagę tylko do samego rozwiązania chudła. Mam -3.5kg i oczekuje na wizycie 30tego kolejnego spadku. Ogólnie mam najlepiej przejść na wegetarianizm, jeść pomidory, ogórki i rzodkiewki. Piszę tak jak mi powiedziała słowo w słowo.
Przepraszam, jeśli to już pisałaś, ale ile wazysz? Masz otyłość? Skąd takie podejście doktor?
Zmiana diety na wege w ciąży? Miałabym wątpliwości. Co innego, jeśli kobieta od dawna jest wege, no to inna sprawa.

Do góry