Sheila
Fanka BB :)
Owszem o ile będzie dostępne.Zawsze zostaje taxi
U nas w sylwestra na taxi troszkę się czeka i umawia na konkretną godzinę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owszem o ile będzie dostępne.Zawsze zostaje taxi
Niech zdrowo rośnie dziękujęI teraz powiem jedno z ulubionych zdań wielu kobiet: "A nie mówiłam?!"Twój okruszek ma już prawie 2 cm! Gratulacje!!!
Ja po świętach już też bym mogła ale w święta.... no tragedia. Przez całe święta będę leżeć byle nie urodzićWszystko tylko nie rodzenie w święta. Może być nawet sylwester byle młode załapało się na 1.01. Jak coś będę nogi zaciskac
I wpychac głowke z powrotemWszystko tylko nie rodzenie w święta. Może być nawet sylwester byle młode załapało się na 1.01. Jak coś będę nogi zaciskac
Przepraszam, jeśli to już pisałaś, ale ile wazysz? Masz otyłość? Skąd takie podejście doktor?Nie, moja lekarka nie chce żebym utrzymywała wagę tylko do samego rozwiązania chudła. Mam -3.5kg i oczekuje na wizycie 30tego kolejnego spadku. Ogólnie mam najlepiej przejść na wegetarianizm, jeść pomidory, ogórki i rzodkiewki. Piszę tak jak mi powiedziała słowo w słowo.