reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Laski tez macie problem z cera? Co robicie? U mnie porazka

Ja co prawda nie mam już w ogóle problemów z cerą, ale na samym początku jak tylko zaszłam w ciążę, to na policzkach wyrzuciło mi dosłownie czerwone, piekące plamy - dermatolog mnie nastraszyl, że wyglądało aż na toczeń rumieniowy 🥴 ja wtedy stosowałam emolium P - to jest taki krem do stosowania nawet przy leczeniu egzemy itp i jest bezpieczny w ciąży. Mi pomógł bardzo. Ale słyszałam też, że wiele kobiet tak właśnie przechodzi pierwszy trymestr ciaży i w drugim trymestrze się to podobno ładnie wycisza 😊

Załączniki

• Screenshot_20200619-144131_Google.jpg
    Screenshot_20200619-144131_Google.jpg
    199 KB · Wyświetleń: 40
reklama
gratuluję ❤ i zazdroszczę takich krótkich dniówek w pracy

Mam 3/4 etatu czyli 6h dziennie pn-pt z wyboru. Dziś powinnam być od 8.30. ale byłam na 12 :D.

Ja już po wizycie. Nie wpisuje się na listę bo się boje złych wieści. U mnie 10+3, 3,55 cm, krwiak niestety nie zniknął ale już tak nie zagraża, serduszko 158 :) i od jutra zaczynamy przygodę z heparyną, ale to żadna cena :) Będę teraz spokojna jakieś dwa dni 😅 Dziewczyny ja przeleżałam 5 tygodni w domu (w tym tydzień w szpitalu), cieszę się jak dziecko bo będę już mogła powoli wracać do życia :) dziś idę do Rossmanna 😍😍😍

Jedynie nie wiem ile serce bije. Bo nie mierzy. Ale widziałam jak mruga.

Ja dzis mam kluski z truskawkami a później spaghetti.

reklama
Do góry