Paulinad
Fanka BB :)
Ja mam 8+6 i termin na 23.01 więc u Nas się zgadzaJa mam termin na 25.01, a dziś mam 8+4 (tak samo z USG i tak samo z OM)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 8+6 i termin na 23.01 więc u Nas się zgadzaJa mam termin na 25.01, a dziś mam 8+4 (tak samo z USG i tak samo z OM)
Ja też mam 8+6 i termin na 23. 01Apka ciąża+ pokazuje mi, że dzisiaj mam 8+6 i termin na 23.01 to ja nie wiem jak to wszystko jest liczone. Nie wiem kiedy była owulacja ale ostatnia miesiączka była 16.04 stresuje mnie to takie liczenie w sumie bo normalnie powinnam mieć dziś chyba 9+0?
Witam ja mam termin na 23.01 w domu prawie 3 latka i wizyta 29.06Cześć wszystkim! ktoś wie ile nas tutaj jest w ogóle ?
Dołączam do Was , termin na 24 styczeń ❤ To bedzie moje drugie dzieciątko. Mam córkę 18 miesięcy ❤
Dodam ze od wizyty potwierdzającej ciąże czyli od 6 tygodnia biorę Luteinę ponieważ miałam plamienia . Aktualnie dawka zmniejszona, plamien brak. W pierwszej ciąży nic takiego sie nie działo. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Kolejna wizyta 2 lipca.
Jesteś niesamowita ale taka prawda ja to mówię że ten mały bąbel rządzi mną jak tylko chce jak jednego dnia czułam się dobrze i zaczynałam się zastanawiać czy wszystko ok to na drugi dzień od razu załowałam tych mysli bo kursowalam między łóżkiem a wcJa myślę ogólnie że nasze dzieci maja z nas hece i ubaw po pachy.. Bo czasami im się może nudzi pływanie i skakanie i pewnie szukaja rozrywki i wymyślają nam grafik:
Dzis mama nie pośpi, jutro będzie miała mdłości a pojutrze wstręt do jedzenia... komcem końcow zwymiotuje.. OJ mama mówi że dobrze się czuje to proszę programujemy Level wyżej .. tydzień zaparć plus ból plecow .. ok teraz dwa dni odpoczynku brak bólu piersi, brak mdłości skoro mama mówi, że tak jej źle to teraz pomartwi się dwa dni czemu objawów nie ma i od razu zatęskni i znów się pobawimy ja czasami tak to właśnie widzę
Wszystkiego najlepszego przede wszystkim dużo zdrówka dla Ciebie i maluszkaCześć dziewczyny
Ja dziś11t2d i największy problem jest w tym , że muszę wziąć tabletki na tarczyce 30 min przed posiłkiem, juz mnie ssa...
Bardzo ciężko znoszę głód, od zawsze
Ostatnio super z rana wchodzi mi kaszka mleczno ryżowa o smaku malinowym od 4msc
Dziś świętuje swoje urodzinki i czeka mnie cały dzień robienia a to jedzonka a to sprzątanie...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja mam angelsoundsJakiej firmy macie detektory?