reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Apka ciąża+ pokazuje mi, że dzisiaj mam 8+6 i termin na 23.01 to ja nie wiem jak to wszystko jest liczone. Nie wiem kiedy była owulacja ale ostatnia miesiączka była 16.04 stresuje mnie to takie liczenie w sumie bo normalnie powinnam mieć dziś chyba 9+0?

Dziewczyny na internecie można wyliczyć termin porodu wpisuje się datę ostatniej miesiączki i długość cykli właśnie. Bo aplikacje miałam 3 i tylko jedna mi pokazuje idealnie jak powinno być. Reszta pokazuję jak chce.

Apka ciąża+ pokazuje mi, że dzisiaj mam 8+6 i termin na 23.01 to ja nie wiem jak to wszystko jest liczone. Nie wiem kiedy była owulacja ale ostatnia miesiączka była 16.04 stresuje mnie to takie liczenie w sumie bo normalnie powinnam mieć dziś chyba 9+0?
No to przelec przez kalendarz na komorce tygodnia,pczawszy od 16.04

I lekarz pytal Cie o owulacje?mnie lekarka pytala tylko o date ostatniej mczki
Szczerze ja na pierwszej wizycie byłam tak zestresowana że sama nie wiem o co mnie pytał :) Wiesz, najlepiej chyba będzie jak zapytasz swojego lekarza jak to jest, ja nie jestem specjalistą, mi wszędzie termin wyszedł taki sam i szczerze niczym się nie martwię. Koleżance wyliczył 2 tyg młodsza według USG ale jest wszystko ok, moim zdaniem nie ma się co porównywać, każda z nas ma inną długość cyklu, w innym czasie miała owulacje itp

reklama
Do góry