reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Apka ciąża+ pokazuje mi, że dzisiaj mam 8+6 i termin na 23.01 to ja nie wiem jak to wszystko jest liczone. Nie wiem kiedy była owulacja ale ostatnia miesiączka była 16.04 stresuje mnie to takie liczenie w sumie bo normalnie powinnam mieć dziś chyba 9+0?

Dziewczyny na internecie można wyliczyć termin porodu wpisuje się datę ostatniej miesiączki i długość cykli właśnie. Bo aplikacje miałam 3 i tylko jedna mi pokazuje idealnie jak powinno być. Reszta pokazuję jak chce.

Apka ciąża+ pokazuje mi, że dzisiaj mam 8+6 i termin na 23.01 to ja nie wiem jak to wszystko jest liczone. Nie wiem kiedy była owulacja ale ostatnia miesiączka była 16.04 stresuje mnie to takie liczenie w sumie bo normalnie powinnam mieć dziś chyba 9+0?
No to przelec przez kalendarz na komorce tygodnia,pczawszy od 16.04

I lekarz pytal Cie o owulacje?mnie lekarka pytala tylko o date ostatniej mczki
Szczerze ja na pierwszej wizycie byłam tak zestresowana że sama nie wiem o co mnie pytał :) Wiesz, najlepiej chyba będzie jak zapytasz swojego lekarza jak to jest, ja nie jestem specjalistą, mi wszędzie termin wyszedł taki sam i szczerze niczym się nie martwię. Koleżance wyliczył 2 tyg młodsza według USG ale jest wszystko ok, moim zdaniem nie ma się co porównywać, każda z nas ma inną długość cyklu, w innym czasie miała owulacje itp

reklama
Do góry