reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??

No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre 😨
Ja mam jakieś kostki w jednym miejscu... jak zaczęłam nosić maseczkę to miejsce stało się BARDZO suche a teraz są na nim małe, nieznikające kosteczki 😑 tylko żel aloesowy sprawia, że troszkę przysychają 🙃

Ja do teściowej jakoś tak.. bezosobowo, nie proponowała jakieś konkretnej formy. Do teścia mówię po imieniu. A mój mąż do moich rodziców również mówi po imieniu 😊

Nie mówię o to była afera też kiedyś mówię do niej teściowo😁
Ja mowie pani Z I ona do mnie ze tez mi na pani bedzie mowic. To jej powiedzialam ze jak tak bardzo chce to moze. Mnie najbardziej wkur..... jak ona do hanuta a miala lat 5 ze twoja mamusia nie chce do mnie mamo mowic a ja przeciesz tatusia mama jestem a ona to zona tatusia I powinna a nie mowi. Zjebawszy jak psa ja ja wtedy. Chyba pol jej bloku mnie slyszalo

Dziewczyny ja to się już stresuje jutrzejszą wizytą do ubikacji latam co pięć minut.. swoją drogą mam nadzieję że kartę ciąży mi już założy lekarz..

reklama
Do góry