G
guest-1705313312
Gość
24 styczeńA z OM?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24 styczeńA z OM?
Czyli bardzo możliwe że już jutro lekarz to zrobimi założyła kartę ciąży w 8tc+6
Ja mówiłam do mojej mamo Zosiu,Ale od Kiedy zaczęło ją wkurzac że jeszcze dzieci nie mamy I mi powiedziała że my dzieci mieć nie będziemy, to już się skończyło. Jesteśmy ponad 10 lat razem,dopiero teraz zdecydowaliśmy się na dziecko i teściowa dowie się dopiero pod koniec ciąży.Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama
Dziewczyny ja to się już stresuje jutrzejszą wizytą do ubikacji latam co pięć minut.. swoją drogą mam nadzieję że kartę ciąży mi już założy lekarz..
To strasznie pozno ta karta ciazy...mi zalozyla kurcze w 5tc...24 styczeń
Mi dzisiaj starsza pani w autobusie sie przesunela pod okno,zebym mogla siasc....ej...po nas juz chyba widacByłam na zakupach, jestem wykończona tak w ogóle to zachciało mi się kebaba, więc poszłam kupić na wynos Oczywiscie brzuch mi wybuliło (to wzdęcia ) i mimo że było sporo osób przede mną to ja dostałam swojego pierwsza, napewno był dla mnie, bo pani mówiła że to dla mnie chyba zobaczyła że w ciąży jestem, fajnie się poczułam ale to napewno wzdęcia albo ciąża spożywcza
Nic konkretnego może dlatego że to pierwsza ciaza i naczytałam się tutaj historii od innych dziewczyn i dlatego samo tak weszło że jednak coś może być nie tak. Szczerze powiedziawszy nawet nie wiedziałam że są takie przypadki że w 8tc może serduszko przestać bic. Dla mnie wszystko jest nowe i nieznajome.Ale stresuje Cię coś konkretnego, w sensie coś było nie tak na poprzednich wizytach, czy po prostu boisz się, że coś będzie nie tak? W którym tc jesteś?