reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny a czy któraś miała już krzywą cukrzycową bo wyszła jej glukoza z krwi za duża? I czy z krzywej wyszło, że jednak jest ok?
Ja mam we wtorek bo wyszedł mi cukier 103 i gin wolał mnie już wysłać.

reklama
Kochane od początku ciąży schudłam już 3.5 kilo. Czy ktoś jeszcze tak chudnie?
Mam nadzieję że to wina wymiotów i mdłości.
Od 2 dni ani razu nie wymiotowałam i nie jest mi niedobrze. Trzymajcie kciuki, aby tak zostało :)
Ja na początku też schudłam dwa kilo ale to były nerwy stres i brak apetytu teraz za to nadrabiam 😉

reklama
Ja pochodzę z patologicznej rodziny i na rodziców nie mam co liczyć a moi teście są super tylko jak się do nich dziecko przywiezie i po chwili jedzie z powrotem. Mogę liczyć tylko na swoją ciotke w 100%. Co prawda należę do osób które niechętnie oddają swoje dziecko pod opiekę innej osoby ale dobrze moc czasem odpocząć.
Ja też nie lubię nikomu syna zostawiać, wolę jak jest ze mną albo z mężem i przeważnie tak jest :-) jeśli już musi z kimś zostać, bo czasem są takie sytuacje to proszę moich rodziców i organizuję tak, żeby akurat im pasowało :-) nie liczę oczywiście żłobka i przedszkola, bo to inna sytuacja :-)

Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama:oo::no2:
Na początku mówiłam "mamo", ale potem jak się popsuły relacje zaczęłam bezosobowo 😁

Ja mówię babcia, dziadek bardziej. Ale jak muszę, to tak. Dla mnie to tylko słowo, mamę mam jedną i to wspaniałą. Czasem się zastanawiam jak mój mąż im taki super wyszedł..
Identycznie, też tak myślę jak to możliwe i coraz częściej myślę że chyba go musieli podmienić w szpitalu 😁😁

Do góry