reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??

No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre 😨
Ja sie dzis obudzilam z ryjkiem w kiepskim stanie.Do wczoraj byla piekna cera.

To witamy i czekamy na dobre wieści jutro.
Dostałaś duphaston w związku z torbielą? Daj znać czy się zmienia bo u mnie jakby nie koniecznie i całą udaną wizytę burzyło mi to, że doktor smęcił, że jak się nie wchłonie do 14tc to będzie pewnie trzeba usuwać. Ale mam jeszcze trochę czasu :)

Nie, nie biorę żadnych leków, lekarz stwierdził, że jeśli się nie wchłonie do bodajże 16 tyg to będziemy wtedy rozmawiać. Z tego co czytałam to dosyć często jest tak, że rosnące ciałko żółte imituje wielkością torbiel, albo już samą torbielą się staje. Moja starsza siostra również miała identyczną sytuację w ciąży, w jej przypadku się wchłonęła i na to również liczę ☺️ Póki co staram się nie czarnowidzieć🤪🤪

Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??

No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre 😨

A ja właśnie mam buzię jak nigdy - od początku ciąży miałam chyba tylko 1 krosteczke, która zaraz się wchlonela :o

uff udało mi się nadrobić 10 stron 😆 ja siedzę w pracy, jeszcze 2.5h.

gratuluję wszystkim wizytującym, super fotki ❤️❤️❤️

ja się dziś zapisałam na prenatalne 06.07.

Gratuluję wszystkim dziewczynom pięknych maluszków [emoji3059][emoji3590] miałam 200 wpisów do nadrobienia!!! Masakra jakaś! Skąd wy tyle czasu macie? [emoji16]

Ja leże od 5tc więc przyznaje, że tylko czekam na nowości :)

Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama:oo::no2:

Ja nie mówię, bo biorąc ślub jej prawie nie znałam, ale przyznam, że chyba zacznę. Czuję mega troskę z jej strony przy tych moich problemach.

reklama
Ojjj powiem Wam, że zrobiłyście mi dzisiaj dzień historiami o teściowych, uśmiałam się 🤣🤣🤣 Dziewczyny dzisiaj wizytujące też super mnie nastroiły - gratuluję Waszych pięknych maluszków - rosną jak na drożdżach! 😍 dzisiaj pierwszy raz w tym tygodniu w ogóle nie dokuczały mi mdłości i wymioty - CO ZA PIĘKNY DZIEŃ 😅🥰

Do góry