reklama
Z
zmiana8.2
Gość
Ja sie dzis obudzilam z ryjkiem w kiepskim stanie.Do wczoraj byla piekna cera.Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre
Przeważnie bezosobowo hehe ale jak już jestem zmuszona to mówię chociaż ciężko mi to przechodzi przez gardloEj lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama
To witamy i czekamy na dobre wieści jutro.
Dostałaś duphaston w związku z torbielą? Daj znać czy się zmienia bo u mnie jakby nie koniecznie i całą udaną wizytę burzyło mi to, że doktor smęcił, że jak się nie wchłonie do 14tc to będzie pewnie trzeba usuwać. Ale mam jeszcze trochę czasu
Nie, nie biorę żadnych leków, lekarz stwierdził, że jeśli się nie wchłonie do bodajże 16 tyg to będziemy wtedy rozmawiać. Z tego co czytałam to dosyć często jest tak, że rosnące ciałko żółte imituje wielkością torbiel, albo już samą torbielą się staje. Moja starsza siostra również miała identyczną sytuację w ciąży, w jej przypadku się wchłonęła i na to również liczę Póki co staram się nie czarnowidzieć
magda9104
Fanka BB :)
Ja mówię, choć nie od początku. Mimo bdb relacji na początku mi ciężko było się przełamać, ale po czasie się udało i weszło w nawykEj lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama
AnMil
Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre
A ja właśnie mam buzię jak nigdy - od początku ciąży miałam chyba tylko 1 krosteczke, która zaraz się wchlonela
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Gratuluję wszystkim dziewczynom pięknych maluszków [emoji3059][emoji3590] miałam 200 wpisów do nadrobienia!!! Masakra jakaś! Skąd wy tyle czasu macie? [emoji16]
Ja leże od 5tc więc przyznaje, że tylko czekam na nowości
Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama
Ja nie mówię, bo biorąc ślub jej prawie nie znałam, ale przyznam, że chyba zacznę. Czuję mega troskę z jej strony przy tych moich problemach.
reklama
AnMil
Ojjj powiem Wam, że zrobiłyście mi dzisiaj dzień historiami o teściowych, uśmiałam się Dziewczyny dzisiaj wizytujące też super mnie nastroiły - gratuluję Waszych pięknych maluszków - rosną jak na drożdżach! dzisiaj pierwszy raz w tym tygodniu w ogóle nie dokuczały mi mdłości i wymioty - CO ZA PIĘKNY DZIEŃ