Beczulinda
Fanka BB :)
1 ciąża 20tcDelfina przykro mi.
Laski a co do ruchow, kiedy czulyscie. Hanut stara dupa juz wiec nie pamietam.
A kawa musi byc chodz jedna
2 ciąża 22tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 ciąża 20tcDelfina przykro mi.
Laski a co do ruchow, kiedy czulyscie. Hanut stara dupa juz wiec nie pamietam.
A kawa musi byc chodz jedna
Kochane Kobiety, jednak poroniłam. Przykro mi bardzo. Dzięki za wsparcie w tym trudnym momencie.
Trzymam kciuki za wasze zdrowe ciąże i wspaniałe bobaski. ❤
Jesli czytałaś internet to się niczym nie przejmuj, ja też tak zrobiłam jak lekarz przepisał mi Acard i strasznie się bałam brać, teraz wiem że Acard może bardziej pomoc niż zaszkodzić, a wpisy o tym że Acard szkodzi dziecku są mega stare, nawet czytałam gdzieś artykuł o tym że już nawet na receptach acardu nie piszą że kobiety w ciąży nie powinny brać tego leku bo są to stare dane, nie potwierdzone w dodatku, a może on jedynie pomoc a nie zaszkodzić, jeśli lekarz stwierdził że lek jest wskazany to nie ma się czym martwićDodatkowo zaczęłam czytać na temat acardu i serio jestem obs..na przed prenatalnymi
8+3 dokładnie i aplikacja pokazuje, ze 9tc. Dokładnie to mam ta aplikacje ciąża+ bardzo fajna polecamWitaj który tydzień?
Ja też chcęOddaj mi ta pomidorową tak za mną chodzi
ja zaczynałam pisać tutaj wiadomość odkąd się zarejestrowałam w maju po pozytywnym teście i za każdym razem rezygnowałam, nie wiem czemu :/ dopiero dziś się zdecydowałam odezwaćDoczytałam, dzień dobry!
Za mną mega ciężka noc. Młodszy obudził się o 23 i nie soal aż do 2, żeby potem o 5 radośnie wstać [emoji3061] rano meczyły mnie mdłości, ale po śniadaniu przeszło. Byliśmy dziś ma szczepieniu, starszy zrobił z Tatą spacer i wróciliśmy razem do domu. Teraz Dzidzia śpi, a my się bawimy.
Czekam.na gości od pomiaru okien, bo zamawiam moskitiery, a mąż pojechał zarejestrować auto. Na obiad my lasagne, a dzieci makaron z sosem pomidorowym.
Witam wszystkie nowe dziewczyny! Te, które jeszcze czytają z ukrycia zapraszam do odezwbaia się! Myślę, że po prenatalnych zaczniemy dyskusje, czy zamknąć wątek? Żeby nie był tak widoczny dla wszystkich z zewnątrz. Ja jestem bardzo za tym!!
Idę coś zjeść, kupiłam po drodze truskawki, brzoskwinie, nektarynki i morele, a jeszcze czereśnie dostałam od cioci! Już mi ślina leci!!
Według aplikacji 8 tydzień, jutro zaczynam 9Witaj. Mam ten sam termin. W którym jesteś dokładnie tygodniu?