reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja też osttanio tak miałam smaka na frytki z Mc że mąż musiał jechać mi kupić i jeszcze shake śmietankowy, a potem miałam wyrzuty sumienia że tak niezdrowo zjadłam 🤦‍♀️

A wy jak się zapatrujecie na jedzenie w MC?
U mnie to od początku były okropne mdłości i wstręt do jedzenia, więc można uznać że teraz nadrabiam, raz na jakiś czas można sobie chyba pozwolić na maczka 😁

reklama
Mi mama właśnie przywiozła pomidorówkę „z dzieciństwa”, bo ją poprosiłam rano (mi taka nie wychodzi) ❤️❤️❤️. A co do MC, to ja uwielbiam ale w naszym dwupaku jestem w tym osamotniona... Brzuszek rządzi i je wszystko to czego ja sama dawniej bym nie zjadła czyt. pierogi z owocami, naleśniki, kanapki z miodem ... 😅

Ja jak mam ochotę i mąż ma po drodze to jem. Teraz sprawa jest przesądzona i wieczorem robimy wycieczkę samochodową dzieciakom. Dobrze, że jeżdżą tyłem, nie będę wiedzieć, że jemy [emoji23][emoji1787]

Ja dziś mam już pomidorowa , teraz syn zasnął lecę robić cebulaki i o 16 spagetti , pytanie kto to wszystko zje . Mój mąż mówi ze jest minus thermomixa - poleci szybko na wadze w górę :D ale tak szczerze to cud urządzenie
Jestem posiadaczka od tygodnia i nie mogę przestać gotować 🙈 a nas tylko dwoje ( partner jeszcze wyjeżdża w trasy ) wiec nie ma kto jeść. Nie ukrywam ze kupiłam z myślą o dziecku które zbliża się wielkimi krokami. Nie ma to jak domowe papki i soczki 🙋🏼‍♀️😀

A w ogóle pomijając już kwestie prywatności, na otwarty wątek każdy w każdej chwili może wejść i ukraść no zdjęcie z usg, wykorzystać potem do niewiadomo czego. Mamy czasy jakie mamy niestety...
Dlatego chyba watek zamkniety trzeba zrobic I ustalic kto moderatorem grupy bedzie. Kasiakar???

reklama
Do góry