reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Jeszcze za bardzo nie ogarniam tego forum. To moja trzecia ciąża ale mam stres jak przy pierwszej. Trochę zwlekałam z napisaniem tutaj, chyba ze strachu przed nakrecaniem się, ale doszłam do wniosku, że nikt nie zrozumie tak kobiety w ciąży jak druga ciężarna:) termin mam na ok. 21 styczeń apka pokazuje, że to 9tc. Na pierwszym usg byłam na samym początku i był tylko pęcherzyk, potem nie miałam objawów jakiś czas i już się bałam. Potem zaczęło się rozkręcac ale teraz znowu czuje się dobrze i wiadomo w głowie głupie myśli... w tym tygodniu idę na usg i mam nadzieję zobaczyć dzidziusia. Poza tym jestem mama 2 chłopaków. Pozdrawiam i nie wiem trochę Was czytałam ale nie dam rady wszystkiego więc jak się powtórzę z pytaniem to sorry:)

reklama
Może coś na poprawę humoru w pochmurny dzień sprawdzalyscie kiedyś ten kalendarz? Mi się z synem sprawdziło mniej więcej kiedyś obliczalam rodzeństwo siebie męża itd też się sprawdza tylko na wiek trzeba patrzeć ukończony nie rocznikowi czyli np jak kończę 32 w listopadzie to patrzę 31 kiedy zaszłam w ciążę Zobacz załącznik 1134138
Dwaj chłopcy się sprawdzili teraz wychodzi dziewczynka [emoji1696][emoji1696]

Dziękuje wam za wsparcie. To jest duża emocjonalna pomoc. Mam nadzieję, że nie psuje wam nastroju i nie stresuję was moja sytuacją za bardzo.
Dalej czekasz?
Pytanie z innej beczki wpołzyjecie normalnie?
Tak :) unikam jedynie niektórych pozycji, bo boli mnie wtedy brzuch z prawej strony
A myślałyście może o zakupie detektora tętna ? Ja się skłaniam do tego bo wariuje, tylko mąż mówi, że absolutnie - nie, bo będę chodziła z nim przyklejonym do brzucha 24/7 [emoji28]
Nie

reklama
Ja dziś po wizycie którą miałam o 12:00

Niby wszystko okey ale na ostatniej wizycie 29.05 wychodziło 7w2d a teraz 16.06 8w6d , ginekolog powiedział że o tydzień młodsza i to mnie martwi a tak po za tym wszystkie wyniki dobre..

Kolejna wizyta 30.06 g12:30
Prenatalne 08.07 g8:00

Do góry