reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

No ja mam to samo ale mąż dziś do 15 w pracy a dzieciom trzeba zrobić obiad. 🤢 I ten okropny ból żołądka. Nie dam rady nie wytrzymam dłużej to już trwa 5 tyg wyląduje chyba w wariatkowie 😭. Wiedziałam od rana że będzie to dziś zły dzień bo pochmurno jest i chłodno zaraz będzie padać.
bierzesz torecan ? nic Ci nie działa? ja przynajmniej nie wymiotuje też mi często jest niedobrze.
Dziś poszłam po córkę do żłobka a tam po drodze przyjechała śmieciarka, to jakieś drzewo kwitnie , to ktoś pali papierosa to ktoś się wyparfumował. kręciło mi się w głowie od tych wszystkich silnych zapachów.

reklama

Załączniki

• 20200615_174402.jpg
    20200615_174402.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 74
bierzesz torecan ? nic Ci nie działa? ja przynajmniej nie wymiotuje też mi często jest niedobrze.
Dziś poszłam po córkę do żłobka a tam po drodze przyjechała śmieciarka, to jakieś drzewo kwitnie , to ktoś pali papierosa to ktoś się wyparfumował. kręciło mi się w głowie od tych wszystkich silnych zapachów.
Nie brałam teraz bo kilka dni tylko mdłości cały dzień bez wymiotów a on mi na mdłości nie pomaga i na apetyt. A 30 min temu jak poleciałam 🤮 i to sam kwas aż mnie przełyk pali cały 😭

Nie brałam teraz bo kilka dni tylko mdłości cały dzień bez wymiotów a on mi na mdłości nie pomaga i na apetyt. A 30 min temu jak poleciałam 🤮 i to sam kwas aż mnie przełyk pali cały 😭
spróbuj brać torecan na dzień. może to pomoże. Ja jak wiem że na bank będę wymiotować to pije odrobinę słodkiego soku żeby kwas tak nie palił w gardło. Bardzo współczuję:(

reklama
Jest próg dochodowy i ja na pierwsze nie dostałam ale nie pamietam jakiego dochodu nie można przekroczyć

Na pewno dochód jest dzielony na liczbę osób już powiększoną o nowego dzidziusia. Może niektórym to pomoże, żeby uzyskać becikowe. Kolejny myk jest taki, że wniosek można złożyć z w ciągu 12 miesięcy od porodu, a tym samym można trochę pomanewrować dochodem - na macierzyńskim płatne 80%, więc z biegiem czasu średnia obniża się o kolejne parę złotych.

Do góry