reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

ogólnie wygląda to na infekcje 😔 crp 16 gdzie norma to chyba 6, bakterie w moczu itd.
U mnie wyszło dużo bakterii, ale pobralam rano mocz bez umycia się. Następnego dnia wzięłam najpierw prysznic i dopiero pobralam mocz i wyszło wszystko prawidłowo. Ale ja nie miałam CRP... Powinnaś zrobić posiew moczu.

reklama
A ja dziś na obiad zupa pomidorowa i tosty, bo myślałam na co mam ochotę i w sumie to tylko na tosty 🙈 syn i tak zawsze wymyśla (niejadek) i na obiad przeważnie tylko zupę je, także nie mam nawet wyrzutów sumienia 😁 mama mi przywiozła 2 kg truskawek (chodziły za mną od kilku dni), więc też trochę ich zjadłam i nawet placek z galaretką zrobiłam 🥰😁 mam nadzieję że zanim go skończę nie minie mi ochota, bo tak lubi być 🙄

ogólnie wygląda to na infekcje 😔 crp 16 gdzie norma to chyba 6, bakterie w moczu itd.

Nie zamartwiaj się, napewno lekarz sobie z tym poradzi. Trzymam kciuki!

Zostałabym przy tej którą znam jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, ja niestety nie mogę prowadzić u swojej ze wzg na operację usuwania mięśniaków która miałam rok temu ciąża jest wysokiego ryzyka dlatego mam być pod opieką poradni a szczerze nie bardzo mi pasuje tam jeździć w obecnych czasach, swoją lekarz miałam pod domem a tak będzie się trzeba tłuc przez całe miasto.
Ja też jestem wyjątkowym pacjentem bo 14 miesięcy temu przeszłam operację bariatryczna więc mało co się przez żołądek wchłania i ogólnie inaczej się z takimi pacjentami postępuje temu właśnie myślałam o lekarzu który przyjmuje w szpitalu i teraz mam mętlik w głowie co robić bo terminy i u jednej i drugiej jest na ten sam dzień

Ja też jestem wyjątkowym pacjentem bo 14 miesięcy temu przeszłam operację bariatryczna więc mało co się przez żołądek wchłania i ogólnie inaczej się z takimi pacjentami postępuje temu właśnie myślałam o lekarzu który przyjmuje w szpitalu i teraz mam mętlik w głowie co robić bo terminy i u jednej i drugiej jest na ten sam dzień
Większość lekarzy jak jest ciąża wysokiego ryzyka odsyła do poradni więc może być tak że pójdziesz do swojej a i tak będzie kazała Ci się tam zapisać , jak będziesz czuła się bezpieczniej to zapisz się do poradni.

reklama
Do góry