reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja to nigdy nie umiałam szukać w lumpach i strasznie zazdrościłam tym co umieją i lubią wyszukiwać perełki.. [emoji2368] Ja na razie jestem zadowolona bo udało mi się znaleźć jakieś starsze staniki co są dobre na mnie i mi w nich wygodnie [emoji3059]

Ja lubię, ale musze mieć na to sporo czasu. Najbardziej lubię takie z małych miasteczek, bo jest więcej perełek do wygrzebania. Kiedyś byłam w Łodzi w lumpach to nic dla siebie nie znalazłam.
Teraz to mi ciągle duszno i słabo więc lumpy muszą poczekać do czasu aż mi sie poprawi.
Ja czasami miałam takie wyjścia, że wracałam z pełną reklamówką ubrań i większość z tego była z metkami. :wink: Jak coś mi jednak nie pasuje w domu to potem sprzedaje na vinted i to jeszcze z zyskiem. :cool2:

ja zaraz jadę na gofry babelkowe 😆. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu 🤦

U mnie to samo, tylko ja taki brzuch już sobie wyhodowałam przed ciążą. :o Ja to tylko czuję, że tyję w brzuchu, reszta w miarę bez zmian.

Zacznę robić po wizycie w 12 tyg jak będzie wszystko dobrze, bo wtedy już mniejsze prawdopodobieństwo, że coś się złego wydarzy [emoji3526]
A ja pomyślałam że właśnie chyba jutro zrobię, miałam plan wczoraj, bo zaczynałam 11t, ale tak mi się nie chciało, a i pomysłu brak, a później się nazarlam i wyglądałam jak dwa miesiące później [emoji85] może jutro coś zrobię bo jednak pamiątkę bym chciała mieć, a czuje ze za moment już tak względnie płasko nie będzie [emoji4]

reklama
Do góry