reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
A ja to nigdy nie umiałam szukać w lumpach i strasznie zazdrościłam tym co umieją i lubią wyszukiwać perełki.. [emoji2368] Ja na razie jestem zadowolona bo udało mi się znaleźć jakieś starsze staniki co są dobre na mnie i mi w nich wygodnie [emoji3059]

Ja lubię, ale musze mieć na to sporo czasu. Najbardziej lubię takie z małych miasteczek, bo jest więcej perełek do wygrzebania. Kiedyś byłam w Łodzi w lumpach to nic dla siebie nie znalazłam.
Teraz to mi ciągle duszno i słabo więc lumpy muszą poczekać do czasu aż mi sie poprawi.
Ja czasami miałam takie wyjścia, że wracałam z pełną reklamówką ubrań i większość z tego była z metkami. :wink: Jak coś mi jednak nie pasuje w domu to potem sprzedaje na vinted i to jeszcze z zyskiem. :cool2:

ja zaraz jadę na gofry babelkowe 😆. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu 🤦

U mnie to samo, tylko ja taki brzuch już sobie wyhodowałam przed ciążą. :o Ja to tylko czuję, że tyję w brzuchu, reszta w miarę bez zmian.

Zacznę robić po wizycie w 12 tyg jak będzie wszystko dobrze, bo wtedy już mniejsze prawdopodobieństwo, że coś się złego wydarzy [emoji3526]
A ja pomyślałam że właśnie chyba jutro zrobię, miałam plan wczoraj, bo zaczynałam 11t, ale tak mi się nie chciało, a i pomysłu brak, a później się nazarlam i wyglądałam jak dwa miesiące później [emoji85] może jutro coś zrobię bo jednak pamiątkę bym chciała mieć, a czuje ze za moment już tak względnie płasko nie będzie [emoji4]

reklama
Do góry