reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

nie, rano mam mniejszy ale też taki okrągły [emoji1751][emoji85][emoji85]
To u mnie taki na razie bardziej spożywczy ciągle [emoji28] ogólnie nie miewam nigdy całkiem płaskiego brzucha, ale teraz mam wrażenie, że mimo wszystko mam ciut większy, a jak zjem cokolwiek to taka się robię pękata [emoji85]

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Małe pytanie do mam które są 11-12tyg. Czy wam tez się tak w głowie kręci? Ledwo co dziś śniadanie dałam zrobić. Czy to normalne ?
Hej ja dziś mam 11+5 i jak na razie bez żadnych zwrotów głowy tylko totalny brak sił jak do południa coś porobie to po południu nie ma mnie dla nikogo tylko ja i łóżko

Bardzo ładne i zgrabne brzuszki😍 u mnie wypchnęło do przodu spożywczy brzuchol🙄
Hej ja dziś mam 11+5 i jak na razie bez żadnych zwrotów głowy tylko totalny brak sił jak do południa coś porobie to po południu nie ma mnie dla nikogo tylko ja i łóżko
Mam identycznie do południa jeszcze w miarę dobrze się czuje ale po południu i wieczor to zwłoki.

Bardzo ładne i zgrabne brzuszki😍 u mnie wypchnęło do przodu spożywczy brzuchol🙄

Mam identycznie do południa jeszcze w miarę dobrze się czuje ale po południu i wieczor to zwłoki.
Ja mam to samo. Nawet mdłości mam juz z rana mniejsze, dopiero na wieczór mnie bierze. Ogólnie jak jem czesto a malo to jest ok, jak sie raz najadlam na fula to zdychalam caly dzien i nastepny ranek.

Dziewczyny dyskutowałam dziś z koleżanką o. Wózkach, pokazywalam jej ten który mi się podoba itd i doszłyśmy do wniosku że najlepiej kupić głęboki, osobno fotelik porządny a później wypasiona spacerówkę. Bo spacerówki w 3 w 1 to porażka... Zgadzacie się z tym? Apropo bardzo mało.Wózków 1 w 1 czyli tylko głębokich

reklama
Dziewczyny dyskutowałam dziś z koleżanką o. Wózkach, pokazywalam jej ten który mi się podoba itd i doszłyśmy do wniosku że najlepiej kupić głęboki, osobno fotelik porządny a później wypasiona spacerówkę. Bo spacerówki w 3 w 1 to porażka... Zgadzacie się z tym? Apropo bardzo mało.Wózków 1 w 1 czyli tylko głębokich
Dla mnie jest ważne by spacerówka miała możliwość montażu przodem do mnie. I takie wózki oglądam nawet 3 w 1. Bo mój syn jak był malutki to spacerówka była tyłem do mnie i ryczał jak mnie nie widział i musiałam kupić nową.

Do góry