reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ja tak miałam wczoraj. Do dnia wczorajszego cały czas wymioty, wczoraj wstałam i nic się nie dzialo przez cały dzień.
Niestety dzisiaj ledwo żyje, wszystkie objawy wróciły
Mnie tez mdli.Najgorzej jak trzeba nad ranem zazyc euthyrox i popic ta szklanka wody...boje sie,ze lada dzien zwymiotuje taki euthyrox a nie wolno mi :(

reklama
Witam. Małe pytanie do mam które są 11-12tyg. Czy wam tez się tak w głowie kręci? Ledwo co dziś śniadanie dałam zrobić. Czy to normalne ?

Ja co prawda zawrotów głowy nie doświadczam, ale jestem troszkę wcześniej niż Ty (9+4), za to lekarz na ostatniej wizycie wspominał mi o tym, że w ciazy bardzo często spada ciśnienie i jest to normalne - jezeli masz ciśnieniomierz to pobadaj sobie przez kilka dni w spoczynku - być może to jest winowajca 😊

A ja ciągle głodna jestem... Przed chwilą musiałam frytki smażyć bo mnie naszła ochota na takie domowe, ociekające olejem tłuste frytki z ketchupem robione z ziemniaków 🙈 nie jadłam ich od czasów podstawówki chyba 😁
Najadłam się, minęło pół godziny i znowu czuję ssanie...

Typowo czarno przed oczami miałam kilka razy, ale słabo mi dość często i męczę się okropnie każda czynnością...

A ja ciągle głodna jestem... Przed chwilą musiałam frytki smażyć bo mnie naszła ochota na takie domowe, ociekające olejem tłuste frytki z ketchupem robione z ziemniaków 🙈 nie jadłam ich od czasów podstawówki chyba 😁
Najadłam się, minęło pół godziny i znowu czuję ssanie...

Typowo czarno przed oczami miałam kilka razy, ale słabo mi dość często i męczę się okropnie każda czynnością...
Ja jestem ciagle glodna,to jest niesamowite.Staram sie jesc bardzo czesto a malutko,bo i tak duzo naraz nie zjem.

15921394614027203828410093424492.jpg

Skoro o jedzeniu mowa to mnie dziś ciągnie strasznie do ciast 😁 największy ból to taki że ten kawałek który sobie upolowalam ma w sobie alkohol 😭 i jak tu żyć ? 😂😂

reklama
ja zaraz jadę na gofry babelkowe 😆. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu 🤦

Do góry