reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja tak miałam wczoraj. Do dnia wczorajszego cały czas wymioty, wczoraj wstałam i nic się nie dzialo przez cały dzień.
Niestety dzisiaj ledwo żyje, wszystkie objawy wróciły
Mnie tez mdli.Najgorzej jak trzeba nad ranem zazyc euthyrox i popic ta szklanka wody...boje sie,ze lada dzien zwymiotuje taki euthyrox a nie wolno mi :(

reklama
Witam. Małe pytanie do mam które są 11-12tyg. Czy wam tez się tak w głowie kręci? Ledwo co dziś śniadanie dałam zrobić. Czy to normalne ?

Ja co prawda zawrotów głowy nie doświadczam, ale jestem troszkę wcześniej niż Ty (9+4), za to lekarz na ostatniej wizycie wspominał mi o tym, że w ciazy bardzo często spada ciśnienie i jest to normalne - jezeli masz ciśnieniomierz to pobadaj sobie przez kilka dni w spoczynku - być może to jest winowajca 😊

A ja ciągle głodna jestem... Przed chwilą musiałam frytki smażyć bo mnie naszła ochota na takie domowe, ociekające olejem tłuste frytki z ketchupem robione z ziemniaków 🙈 nie jadłam ich od czasów podstawówki chyba 😁
Najadłam się, minęło pół godziny i znowu czuję ssanie...

Typowo czarno przed oczami miałam kilka razy, ale słabo mi dość często i męczę się okropnie każda czynnością...

A ja ciągle głodna jestem... Przed chwilą musiałam frytki smażyć bo mnie naszła ochota na takie domowe, ociekające olejem tłuste frytki z ketchupem robione z ziemniaków 🙈 nie jadłam ich od czasów podstawówki chyba 😁
Najadłam się, minęło pół godziny i znowu czuję ssanie...

Typowo czarno przed oczami miałam kilka razy, ale słabo mi dość często i męczę się okropnie każda czynnością...
Ja jestem ciagle glodna,to jest niesamowite.Staram sie jesc bardzo czesto a malutko,bo i tak duzo naraz nie zjem.

15921394614027203828410093424492.jpg

Skoro o jedzeniu mowa to mnie dziś ciągnie strasznie do ciast 😁 największy ból to taki że ten kawałek który sobie upolowalam ma w sobie alkohol 😭 i jak tu żyć ? 😂😂

reklama
ja zaraz jadę na gofry babelkowe 😆. dziewczyny czy tylko ja mam taki wielki brzuch??? w sensie, taki wywalony, że ciąży nie ukryje, nie wciągnę tego ani nic...masakra po prostu 🤦

Do góry