Angelika22
Fanka BB :)
Ja kilka godzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za odpowiedź, dzwoniłam do Pani Doktor i mam przyjechać w poniedziałek po recepte ... mam nadzieję że szybko sie unormujeUmów się jak najszybciej do endokrynologa bo wynik jest za wysoki. W ciąży norma jest do 2,5
Dzięki za odpowiedź, dzwoniłam do Pani Doktor i mam przyjechać w poniedziałek po recepte ... mam nadzieję że szybko sie unormuje
Toksoplazmoza, HCV, TSH - tego samego dnia wieczorem. Różyczka następnego dnia dopiero.Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki na toksoplazmozę, różyczkę i HCV?
Robiłam dzisiaj badania i w systemie widzę tylko wyniki TSH. Zastanawiam się czy na wyniki badań na przeciwciała czeka się dłużej czy to są te badania, które muszę odebrać osobiście?
Mam tylko nadzieję że nie zrobiłam tego badania za późno , że nie zaszkodziłam dziecku..Nie przejmuj się, ja przed ciążą miałam poniżej 2,5 a jak tylko zaszłam w ciążę skoczyło do 3,3. Podobno to nic takiego tylko trzeba zacząć brać hormony. Ja po 4 tygodniach od zwiększenia dawki mam już prawie 2,5
Byłam pewna, że są refundowane. Na stronach na ten temat widnieje wykaz refundowanych w ciąży badań przez NFZ i są w tym zakresie.A czy któraś z Was dostała od lekarza na nfz skierowanie na różyczke, toksoplazmoze, hiv? Myślałam że to są badania obowiazkowe które lekarz powinien wypisac, a dostałam tylko informacje żeby je zrobić odplatnie
Ja dostałam te badania na NFZ.Byłam pewna, że są refundowane. Na stronach na ten temat widnieje wykaz refundowanych w ciąży badań przez NFZ i są w tym zakresie.
Ja miałam wczoraj wizytę, 6+3, dzieciątko maleńkie bo ok 2,5mm ma dopiero... ledwo było widać cokolwiek w pęcherzu, ale lekarz znalazł pulsująca kropeczkę, także mnie ta wizyta trochę uspokoiła :-) Jeśli chcesz iść to porostu nie nastawiaj się że już coś będzie widać, jedynie że może być a nie musi :-)
My staraliśmy się z mężem od kilku cykli :-) ale że akurat mieliśmy z mężem ciche dni w płodne dni to myślałam że nic z tego w tym cyklu, a tu niespodzianka
Ja dzis oddawalam krew na toxo i juz mam wynik.Dziewczyny jak długo czekałyście na wyniki na toksoplazmozę, różyczkę i HCV?
Robiłam dzisiaj badania i w systemie widzę tylko wyniki TSH. Zastanawiam się czy na wyniki badań na przeciwciała czeka się dłużej czy to są te badania, które muszę odebrać osobiście?