marmolada90
Fanka BB :)
A czy u was tydzień ciąży z OM zgadzam się z tym z USG? U mnie według USG ciąża młodsza 5 dni badanie robiłam w 6+6tc a na USG 6+1tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam już na początku piątego tygodnia, dokładnie 4+2. Ale na USG nie było nic kompletnie widać. Jutro i w poniedziałek chce jechac sprawdzić przyrost bety, a we wtorek wizyta i mam nadzieję że będę wam tutaj piszczec z radościA bylas juz u lekarza?ja bylam w poniedzialek,czyli w polowie 5go tygodnia.Nie wytrzymalabym dluzszego czekania..
U mnie w punkt się zgadza i z OM i z usgA czy u was tydzień ciąży z OM zgadzam się z tym z USG? U mnie według USG ciąża młodsza 5 dni badanie robiłam w 6+6tc a na USG 6+1tc
A u mnie z usg starsza o 6 dni...U mnie w punkt się zgadza i z OM i z usg
No to ja mialam 4 tyg + 5 dni,jednak glupie 3 dni roznicy a jednak...Ja też byłam już na początku piątego tygodnia, dokładnie 4+2. Ale na USG nie było nic kompletnie widać. Jutro i w poniedziałek chce jechac sprawdzić przyrost bety, a we wtorek wizyta i mam nadzieję że będę wam tutaj piszczec z radości
Nie martw się moja mama 45 kg przed ciąża ważyła a na porodówce 95-98... I tak trzy razy, a dziś szczuplutka kobitawolalabym żeby to się to nie sprawdziło, bo moja mama przytyła 30kg i do dziś ma problemy z waga