agusia771a
Aktywna w BB
Udało się na 8.30daj znać!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało się na 8.30daj znać!
o super, że tak z rana, nie będziesz musiała się cały dzień stresować .Udało się na 8.30
o też jestem ciekawa, bo ja właśnie jutro mam wizytę i będzie 6+6W piątek mam wizytę a w sobotę organizujemy grila żeby wszystkim powiedzieć. Będę miał a wtedy 6t+6 Czy ktoś w tym momencie jeszcze nie miał serduszka bijacego bo zależy mi żeby powiedzieć jak już bedzie biło
U mnie wychodzi jutro 6+4 chyba...Według ostatniego USG które miałam 21.05 było 4+4 i był pęcherzyk ale nie było serduszka. Strasznie się stresuję ale próbuje się czymś zająć. W pracy jestem do 13 a później to chyba cały dom wysprzątam. Nie mogę spać po południu choć mnie łamie ale się nie daję, bo później nie mogę zasnąć w nocy. Jutro wszystko się wyjaśni ! Czekam na moje ❤o też jestem ciekawa, bo ja właśnie jutro mam wizytę i będzie 6+6
Ja nie mialam dopiero tydzień temu i to byl 8+0W piątek mam wizytę a w sobotę organizujemy grila żeby wszystkim powiedzieć. Będę miał a wtedy 6t+6 Czy ktoś w tym momencie jeszcze nie miał serduszka bijacego bo zależy mi żeby powiedzieć jak już bedzie biło
Ale każda ma inaczejJa nie mialam dopiero tydzień temu i to byl 8+0
trzymam kciuki ja jutro jestem w pracy do 16, ale u mnie za dużo się nie dzieje, więc nie wiem co zrobię, żeby zająć głowę. jeszcze dopadło mnie zapalenie pęcherza ale wstrzymam się do jutra, może lekarz mi coś poradzi, przepisze.U mnie wychodzi jutro 6+4 chyba...Według ostatniego USG które miałam 21.05 było 4+4 i był pęcherzyk ale nie było serduszka. Strasznie się stresuję ale próbuje się czymś zająć. W pracy jestem do 13 a później to chyba cały dom wysprzątam. Nie mogę spać po południu choć mnie łamie ale się nie daję, bo później nie mogę zasnąć w nocy. Jutro wszystko się wyjaśni ! Czekam na moje ❤
o mniaaaam!Przyszedł czas na koktajl z truskawek pyszota, polecam wam za mną chodził już od tygodnia