Nika261
Fanka BB :)
Takiego jeszcze nie piłam, chyba czas wypróbowaćo mniaaaam!
smacznego, ja lubię truskawka+banan, najlepiej taki mega zimny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takiego jeszcze nie piłam, chyba czas wypróbowaćo mniaaaam!
smacznego, ja lubię truskawka+banan, najlepiej taki mega zimny.
tak zawsze moja mama robi i przyzwyczaiłam, najlepiej banan taki dojrzały to już nie trzeba słodzić haha. najlepiej zrobić wieczorem i do lodówki i rano wypićTakiego jeszcze nie piłam, chyba czas wypróbować
Noo ja też lubię takie zimne, jak już idzie te lato to tak czekam zawsze na te truskawki a jak będę miała swoje jabłka i marchewki to planuje też z nich zrobić sok, no ale pewnie to z końcem czerwca dopiero, ale na samą myśl mam smakatak zawsze moja mama robi i przyzwyczaiłam, najlepiej banan taki dojrzały to już nie trzeba słodzić haha. najlepiej zrobić wieczorem i do lodówki i rano wypić
o proszę, takie własne produkty to najlepsze co może być, wiesz co jesz .Noo ja też lubię takie zimne, jak już idzie te lato to tak czekam zawsze na te truskawki a jak będę miała swoje jabłka i marchewki to planuje też z nich zrobić sok, no ale pewnie to z końcem czerwca dopiero, ale na samą myśl mam smaka
Ja miałam serduszko 7t0d (tylko to była data z usg ,wg om 8t0d) więc ciężko stwierdzićo też jestem ciekawa, bo ja właśnie jutro mam wizytę i będzie 6+6
jak tak czytam to większość widziała serduszko już w 6 tygodniu, także mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, bo czekam jak na skazanie, serio. mój facet ma mnie już dość, bo myślę o wszystkich opcjach możliwych..Ja miałam serduszko 7t0d (tylko to była data z usg ,wg om 8t0d) więc ciężko stwierdzić
Ja miałam od początku ciąży zapalenie pęcherza i uwierz mi nie ma co czekać bo to się szybko rozwija, mi ginekolog poleciła urosept ziołowe tabletki i dużo wody najlepiej z cytryną .trzymam kciuki ❤ ja jutro jestem w pracy do 16, ale u mnie za dużo się nie dzieje, więc nie wiem co zrobię, żeby zająć głowę. jeszcze dopadło mnie zapalenie pęcherza ale wstrzymam się do jutra, może lekarz mi coś poradzi, przepisze.
dziś za to lecę pomóc odrobinę w remoncie, bo chcemy się przeprowadzić za 2 tygodnie, a wszystko w proszku, eh..
tak słyszałam właśnie o urosept i chyba dziś zakupię.Ja miałam od początku ciąży zapalenie pęcherza i uwierz mi nie ma co czekać bo to się szybko rozwija, mi ginekolog poleciła urosept ziołowe tabletki i dużo wody najlepiej z cytryną .
W piątek mam wizytę a w sobotę organizujemy grila żeby wszystkim powiedzieć. Będę miał a wtedy 6t+6 Czy ktoś w tym momencie jeszcze nie miał serduszka bijacego bo zależy mi żeby powiedzieć jak już bedzie biło
Dziewczyny, a zwracacie teraz jakoś szczególnie uwagę na to co jecie? Ja musiałabym chyba dziennie pić smoothie owocowo warzywne, zjadać jogurt żeby dostarczać wapnia, jeść jajka, chude mięso, mnóstwo zieleniny... Dnia by mi brakło. A dzisiaj np odpuściłam obiad na rzecz tostów z serem bo na nic innego nie miałam ochoty i jak tu zapewnić fasolce wszystkie składniki odzywcze?