reklama
Klaudiaxx
Fanka BB :)
super gratulacje! kiedy wizyta?Czołem dziewczyny! Mam 33 lata, syna 6.5 letniego i obecnie jestem w 5t2d. Ostatni wynik bety 157.3. Czekam na wizytę u lekarza
Miłego dnia !
AnMil
Dziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Balbinka1991
Ja jem wszystko i w większych ilościach bo odczuwam głód. Staram się nie jeść tylko słodyczy np batoników,cukierków ale ciasto już zjem
JoannaMB
Ja mam wizytę 19.06 i mi ginek kazał zrobić przed żeby na wizytę wyniki były też pierwsze w tej ciążyDziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Balbinka1991
Ja tak zrobiłam przed wizytą.Dziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
JoannaMB
Witam i gratulacjeCzołem dziewczyny! Mam 33 lata, syna 6.5 letniego i obecnie jestem w 5t2d. Ostatni wynik bety 157.3. Czekam na wizytę u lekarza
Miłego dnia !
Myślę że nie ma to znaczenia. Ja robię zawsze tak by mi było wygodnie.Dziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
Andzia155
Myślę że warto zrobić blisko terminu wizyty ze względu na np wyniki z moczu, jeśli wyszły by jakieś nieprawidłowości to będziesz miała aktualny wynik, sądzę że taki po tyg czy dwóch lekarz będzie kazał powtórzyćDziewczyny zastanawiam się nad jedna rzeczą.. ostatnią wizytę miałam 28 maja, kolejną lekarz wyznaczył mi na 25 czerwca i zlecił zrobienie tych pierwszych, podstawowych badań dla ciężarnej. Jak myślicie - na te badania udać się jak najbliżej wizyty - tj zaraz przed 25 czerwca, czy to nie ma znaczenia?
reklama
Stelle
Oj, ja znowu nie na temat dziewczyny, obudziłam się rano z opryszczką na ustach nigdzie teraz nie wychodzę, nie wiem skąd się to przyplątało czytałam już u mamy ginekolog że nie jest to go groźne dla dziecka, choć gdzieś kiedyś też słyszałam że to największe zło w ciąży. Ale już rozwiałam swoje wątpliwości. Znacie jakąś super skuteczną maść, która można stosować w ciąży? Mam w domu sonol, ale to po konsultacji z lekarzem można a nie ma możliwości kontaktu z moim