Balbinka1991
Fanka BB :)
19.30Która dzisiaj pierwsza wizytuje? Ja ide na 16:20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19.30Która dzisiaj pierwsza wizytuje? Ja ide na 16:20
tak jak ja!Przeczytałam wszystkie wczorajsze wpisy
Zazdroszczę Wszystkim mamusią co mają dziś wizytę ja dopiero 4.06.
Samopoczucie ok musiałam przyjść do pracy na te kilka dni ale jak będzie wszystko ok to biorę od 8.06 wolne a ja się uda to już od 5.06
Czekam na zdjęcia od mam które mają dziś wizyty
Dokładnie o to chodzi. Według zusu płaciłas chorobowe i nie miałaś przerwy więc świadczenia Ci się należą i nie ma do tego wątpliwości.Rzeczywiście chyba chodzi o te dobrowolne chorobowe na zleceniu bo ja w poprzedniej ciąży w kwietniu przeszłam że zlecenia na umowę o pracę i w kwietniu dowiedziałam się też o ciazy. Na zwolnienie poszłam w pod koniec maja i miałam wszystkie świadczenia normalnie ale właśnie wcześniej na zleceniu miałam chorobowe płacone.
Który to tydzień?
Pracodawca płaci 32 albo 33 dni później ZUS i nic się nie robi9+0
Dziewczyny jak to jest z tymi płatnościami pensji, pracodawca płacił mi przez miesiąc i teraz będzie zus. Czy ja muszę coś jeszcze do nich zgłaszać jeśli zwolnienie poszło elektronicznie?
a który to będzie Wasz tydzień ?tak jak ja!
Ja już po wizycie, wszystko dobrze u mniebardzo mnie bolał brzuch ze stresuTrzymam kciuki za wszystkie kobietki z dzisiejszymi wizytami !! ❤❤❤